zz11

Skal du afsted på skiferie med familien, men mangler du ideer til, hvor du skal tage hen? Der er masser af lækre steder i verden at stå på ski. Det er dog ikke alle steder, der egner sig til familie. Der er et par udvalgte lande, der passer perfekt til familier og de ting, der følger med, når man er afsted som familie på skiferie – det er eksempelvis skiferie i Sverige, Østrig og Norge.

Skiferie i Sverige

Skiferie i Sverige er populært og vores nordiske nabo er et land, der hvert år åbner sine arme åbent og velkomment for en helt masse danskere. Syd- og Vestsverige er fyldt med gode områder til familier og børn. Her ville være en perfekt ferie blive nydt fuldt ud, hvis man er afsted som familie.

Skiferie i Østrig

Østrig byder på flotte og hyggelige byer. Her findes der mange forskellige steder at stå på ski. Du kan finde små byer, hvor der ikke er helt så mange mennesker, som hos de store steder. Begge har dog fordele og ulemper.

Derfor er Østrig også et rigtig godt sted at stå på ski, hvis man er afsted som familie. Der er gode muligheder for at spise på bjerget og holde afterski, hvis dette er aktuelt. Om aftenen kan der slentres rundt i de små hyggelige byer, men man kan også slappe af på ens bosted med kort eller filmhygge.

Skiferie i Norge

Norge er et flot og lækkert land at tage på skiferie i. Her kan du finde mange lækre skisportssteder, der passer perfekt til børn. Der oser af god og hyggelig stemning overalt i de norske fjelde. Det er derfor en meget familievenlig destination.

Der er mange populære steder i Norge. Et af de mest familievenlige og populære steder er Trysil. Det er en hyggelig by, hvor hele familien kan være samlet omkring en sjov ferie.