zz11

Der er mange ting, der kan gøre dit liv som senior lette. Fra teknologiske hjælpemidler til rejsemuligheder, der er skræddersyet til seniore. Her kommer en liste med 5 produkter, der kan gøre dit liv som senior lidt lettere.

1. Voksenbleer

Voksenbleer kan være en stor hjælp for mange seniore. Mange seniore har problemer med inkontinens, og voksenbleer kan derfor være med til at holde dem tørre og rene. Voksenbleer kan også være en stor hjælp, hvis du har svært ved at komme på toilettet i tide. Med voksenbleer behøver du ikke bekymre dig om, hvor du befinder dig, og hvor hurtigt du kan komme på toilettet.

2. En GPS-tracker

En GPS-tracker er en lille enhed, der kan fastgøres til dine ting. GPS-trackeren sender så signaler ud, så du altid kan finde ud af, hvor dine ting befinder sig. Det kan for eksempel være en fordel, hvis du har en tendens til at miste dine ting. Med en GPS-tracker kan du altid finde ud af, hvor dine ting er, og du kan derfor altid finde dem igen.

3. En robotstøvsuger

En robotstøvsuger er en støvsuger, der selv kan finde rundt i hjemmet og støvsuge. Robotstøvsugeren kan derfor være en stor hjælp i hjemmet, hvis du har svært ved at støvsuge selv. Robotstøvsugeren kan også være en stor hjælp, hvis du har et hus med mange rum. Med en robotstøvsuger kan du stille den til at støvsuge hvert rum, og du behøver derfor ikke selv at gå fra rum til rum.

4. En smartphone med Easy Mode

En smartphone kan være en stor hjælp i hverdagen, men det kan også være svært at finde rundt i alle de forskellige funktioner. Derfor kan det være en god idé at vælge en smartphone med Easy Mode. Easy Mode er en funktion, der gør det nemmere at finde rundt i telefonens menuer og finde de funktioner, du har brug for.

5. Faldalarm

En faldealarm kan være en livreddende hjælp, hvis du får et fald i hjemmet. En faldealarm kan du have rundt om livet, og når du falder, sender den et signal til en alarmcentral. Alarmcentralen sørger så for at ringe til dig og hjælpe dig. Hvis du ikke svarer, sender de en ambulance eller en anden hjælper afsted. Du kan få en faldealarm i forskellige typer. Du kan få en faldealarm, der sender et signal via din telefon eller en faldealarm, der sender et signal til en alarmcentral.