zz11

Har man et plankebord i hjemmet, som efterhånden har fået lidt år på bagen, og ser lidt falmet og kedeligt ud?

Eller kunne man bare godt tænke sig at skifte de normale bordben til træbordet ud med noget, som ser lidt mere chikt og moderne ud?

Så kunne det være, at man skulle kigge på at få skiftet dem ud med nogle flotte bordben af elmetræ planker.

traebord i hjemmet

Dit træbord behøver ikke blive kedeligt med alderen

De fleste træborde bliver, naturligt, mindre kønne at se på, jo ældre de bliver. Dette kan skyldes slitage eller f.eks. flere års udsættelse for sol, som bare gør at lakeringen begynder at falme og bordet begynder at se grimmere ud. Det er kun normalt.

Men udover at give dem en nedslibning og en frisk lakering, så er der faktisk stadig andet man kan gøre for, at ens træbord ikke begynder at se ældre og kedeligere ud, bare fordi det har været i brug i flere år.

En ting man kan gøre, er at give sit gamle træbord nye bordben der er lavet ud af elmetræ planker eller en anden mørk træsort.

En af grundene til at man bør overveje elmetræ er, at det er en af de materialer, som flere luksusmøbler fremstilles af. Det kan få ens plankebord eller træbord til at se markant mere luksuriøst ud, end det ellers har gjort tidligere.

En seriøs lakering og nye bordben af elmetræ, så kan ens træbord være tilbage i tip, top form på ingen tid. 

plankebord i hjem

Et plankebord kan give et helt unikt præg i hjemmet

Er man endnu ikke hoppet med på bølgen af alle dem, som går ud og investerer i et flot plankebord til ens hjem, så er det måske på tide, at man gør det.

Et plankebord er nemlig med til at give et helt særlig og meget unikt præg til et hjem. Få ting kan være med til at skabe en bestemt stemning som et flot plankebord og en lidt dæmpet belysning.

Så kan man sidde og have rigtig hygge ved sit plankebords spisebord når man har gæster. Derudover er et plankebord også meget solidt og hårdført, så det kan tåle lidt af hvert, i tilfælde af, at man skal være lidt vilde når man af og til har gæster.

Med et flot plankebord akkompagneret med flotte bordben af elmetræ planker, så er dit hjem i hvert fald klar til gæster.