zz11

Endnu en mærkedag i shoppeuniverset nærmer sig – nemlig den famøse Cyber Monday, som du med sikkerhed har hørt om før. Det er snart, tilbuddene vælter ind og giver dig mulighed for at shoppe løs til hele familien. Men inden da kan det være en god idé at sikre, at det økonomiske er på plads, så der er råd til lidt nyt tøj, havemøbler eller en fed rejse. 

Nedenfor kan du læse meget mere om, hvordan du gør dig klar til at komme i ægte shoppehumør med god samvittighed.

Kvinde


Sådan sikrer du den økonomiske situation


Inden du giver dig hen til de mange gode tilbud, du kan forvente den 30. november, har du heldigvis nogle måneder til at spare penge sammen. Som bekendt kan du bruge Cyber Monday til mange ting – blandt andet til at købe en billig rejse eller være i god tid med alle julegaverne. Mulighederne er mange, men som udgangspunkt kræver det helt sikkert en god sum penge. 

Indimellem kan det være svært at spare de penge samme, der er nødvendige. Der er udgifter, uforudsete regninger og andre økonomiske betingelser, der kan resultere i, at opsparingen ikke går helt så flydende. Så det helt store spørgsmål lyder på: Hvordan sparer man gode penge sammen?
Når du skal tjekke din privatøkonomi, handler det først og fremmest om at se mulighederne fremfor begrænsninger. Hvor kan du spare? Her kan du for eksempel kigge på, om du kan få et billigere mobilabonnement, forsikring, tv-pakke eller andre udgifter. 

Der er altid mulighed for at spare – spørgsmålet er bare hvordan. Det vil kræve lidt research og tid at lægge dit budget om, men til gengæld får du råd til at købe mere til cyber monday. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan spare flere penge, kan du læse mere her og få en endnu bedre privatøkonomi.

Penge


Gør dig klar til Cyber Monday


Som sagt ligger Cyber Monday lige rundt om hjørnet, og når du først har lagt dit budget om og sparet penge sammen, er du næsten klar. Men for at gøre dig helt klar til Cyber Monday, kan du blandt andet lave lister over, hvad du skal købe. 

Skal du for eksempel købe flere gaver til jul eller fødselsdage, kan det være en god idé at forhøre dig hos familie og venner, inden du går i gang. På den måde er det nemmere at shoppe, hvad du skal bruge, når det først bliver november.
Cyber monday 2020 er nemlig en stor tilbudsdag. Her finder du mange forskellige mærker og varer på tilbud. Du behøver nødvendigvis ikke at handle fysisk, men du kan sagtens gøre computeren og dankortet klar derhjemme. Det gør det generelt en smule nemmere at bevare overblikket, hvis du ikke er så meget til at shoppe i indkøbscentre eller butikker. Løbende vil du opleve, at der kommer flere og flere webshops og mærker til. Det gør det generelt nemmere at være sikker på, at du kan få de varer, du skal købe.
For at sikre dig at du får alt med og kender til de mange mærker og tilbud, der formentlig vil dukke op, er det en god idé at holde øje med informationer om dagen løbende. Her får du nemlig indimellem en opdateret liste med mærker frem til november. 

Hvis du ikke kun vil forkæle din familie, men ligeledes dit kæledyr, kan du for eksempel også få gode tilbud på hundeseler, legetøj eller en spand til foder, hvis du mangler opbevaring til foderet. Ved for eksempel at købe en spand til dit kæledyrs foder, er du sikker på, at kvaliteten holder, mens det er opbevaret. Gør dig klar til Cyber Monday og forkæl venner, familie og kæledyr – men vigtigst af alt dig selv.