zz11

Da vi skulle have trampolin i haven sidste år var vi ligesom så mange andre lidt på herrens mark. Den første indskydelse var at køre i varehuset og købe en af dem de har stående der, men det fik vi hurtigt aflyst da vi ikke syntes vi fik god nok hjælp der.

 

I stedet lavede vi vores egen research og kom frem til at vi skulle have en trampolin fra en af de anerkendte brands som man kan købe i Danmark, her tænker vi især på BERG trampoliner, Salta og Exit, som vi kom frem til var de bedste efter at have læst en masse om dem.

 

Men hvad så ellers, der var en række andre overvejelser og dem deler jeg med dig her.

Rund, firkantet, oval eller aflang

 

Det første vi overvejede var hvilken form vi skulle vælge på trampolinen. Den klasiske er jo rund, men den ville børnene ikke have fordi deres venner havde en firkantet. Så læste vi lidt op på det og kom frem til at de firkantede trampoliner er bedst til de lidt mere øvede, for her hopper man højere og det er lidt farligere.


Vores børn er ikke så erfarne, så vi valgte i stedet at gå efter en oval trampolin, den har nemlig flere af de samme fordele som en firkantet, men den er tryggere at hoppe på, fordi man bliver ført ind mod midten af trampolinen og derfor ikke risikerer at hoppe ud af trampolinen på samme måde.

 

Så det synes vi er en god løsning, når valget ellers står mellem den runde og den lidt kedelige og så den firkantede som måske er mest egnet til de større børn der har lidt hoppe erfaring allerede. Der findes også aflange trampoliner, men de er vist egnet til dem der er meget erfarne hoppere, fordi de er ligesom dem man bruger i konkurrencer.

 

Nedgravet eller stående på ben

Vi er fan af nedgravet trampolin, helt klart, men nu har vi også en større have, så måske er det anderledes hvis man har en mindre have og gerne vil kunne flytte den så der bliver plads til andet.


Dog skal man lige huske på at det altså også er arbejde, der kræver noget at sætte en trampolin op, så selvom det ikke er lige meget arbejde, eller lige dyrt, som at grave den ned, så er det altså stadig noget der kræver noget.