zz11

Elsker du konkurrenceskydning? Interessen indenfor skydning med luftgevær er steget indenfor de seneste par på, hvilket bl.a. er årsagen til, at flere virksomheder er begyndt at sælge luftgeværer på internettet. Et luftgevær kan affyre skud på to måder. Du kan få modeller hvor en fjeder skal trækkes op eller skyde via luft. Der er forskel på hvordan du oplever skydningen med de to teknikker, da det er forskelligt hvilken fart haglet har samt hvilken bevægelse den bliver affyret med. Mærket Diana er f.eks. godt egnet til konkurrenceskydning, da våbnet kan fås ti 4,5 kaliber, hvilket betyder, at du dermed ikke skal have en særlig tilladelse for at være i besiddelse af luftgeværet. 

Skydning

Du kan skyde mange steder 

Der findes konkurrenceskydning rundt omkring i Danmark, så der er mulighed for at finde et sted, der ligger tæt på din bopæl. Hvis du er startet til konkurrenceskydning alene, så kan det være en god ide at tage en ven med. På denne måde får I noget kvalitetstid med hinanden og kan dermed få en fælles fritidsinteresse. Hvis du gerne vil vise din familie hvorfor skydning med luftgevær lige er noget for dig, så bør du tage dem med til skydning. På denne måde kan de se hvad du laver og få en bedre forståelse for hvorfor du syntes at det er en fed fritidsinteresse.

Find ud af hvilken model der er god 

Det er meget forskelligt hvilken type luftgevær den enkelte dansker bruger. Det kommer bl.a. an på hvad den enkelte person bedst kan lide at skyde med. Det er en god ide at du afprøver forskellige modeller, for at finde ud af hvilken model du bedst kan lide at skyde med. Det er en individuel sag, da det er forskelligt hvad hver enkel person vægter høj af egenskaber ved et luftgevær. Du kan på internettet blive inspireret til at finde ud af hvilke modeller der er mest brugte til konkurrenceskydning.

Lad ikke konkurrenceskydning optage alt din tid 

Konkurrenceskydning er både noget som mænd og kvinder har interesse indenfor. Det er vigtigt at man har sin egen interesse, da det er sundt at have noget at gå op i. Udover at tænke på dit eget behov, så er det også vigtigt at du husker på familien derhjemme. I en travl hverdag med afhentning af børn, fritidsinteresse, indkøb og lignende kan man godt komme til at glemme hinanden. På internettet kan du finde inspiration til hvad du og familien kan opleve sammen. Få planlagt nogle hyggelige familieture, så alle I familien får noget kvalitetstid med hinanden. 

Skydeskive

Du kan gå til konkurrenceskydning med luftgevær

Du kan skyde sammen med folk der har samme interesse som dig selv. Find et sted nær dig, så du ikke skal bruge lang tid på transport til skydning.