zz11

Hvis du skal have nye gardiner, er der typisk en masse overvejelser, som du bør gøre dig. For lad os sige det, som det er: gardiner er bestemt ikke billige!

 

Naturligvis kan gardiner været billige, hvis du køber et standardgardin i standardmål fra Ikea eller Ilva. Men for mange typer af boliger og kontorer er det bare ikke en realistisk mulighed, at du kan få alle dine gardiner i standardmål.

 

Du kan således ikke altid regne med at kunne købe en standardløsning, der passer til dine vinduer, når det kommer til nye gardiner. I mange tilfælde har du derfor brug for en skræddersyet løsning, helt bogstaveligt.

 

Derudover er der en masse overvejelser i forhold til gardinernes funktion, stof, mønster og farve. Derfor kan det give mening for dig at blive vejledt og få rådgivning af en gardinekspert.

 

Den lokale gardinekspert hjælper dig godt på vej

Den lokale gardinekspert kan vejlede dig og din familie omkring alt indenfor gardiner til boligen. Dette kunne både være ift. stoffets kvalitet, samt hvilke farver og mønstre passer ind i forskellige typer af indretninger.

 

Hvis du bor i Nordsjælland, så kan det være en god idé at få hjælp af den lokale ekspert, som ved noget om gardiner i Frederikssund. Når du kontakter gardinspecialisten, så kan du regne med, at de kommer ud og besøger dig på din adresse helt gratis. Gardinbussen kommer på besøg hos dig og har en masse vareprøver med af forskellige typer af gardiner og persienner.

 

Det har den store fordel, at du kan se, hvordan dine ønskede gardiner kommer til at se ud, før du lægger ordren. Du har mulighed for at føle og mærke på stoffet samt stille alle de spørgsmål om gardiner og indretning, som du måtte have.

 

Hvis du beslutter dig for at gå videre med ordren, så bliver gardinerne typisk også monteret for dig efterfølgende helt uden ekstra beregning.

 

Hvad skal du være opmærksom på, at når du skal have gardiner?

Fordi det ikke er billigt at få nye gardiner, er det vigtigt, at du gør det rigtigt i første forsøg! Forskellige typer af gardiner har forskellige egenskaber og funktioner, såvel som forskellige mønstre, stoftyper og farver. Det gælder trods alt om at spare penge, så du og din familie får tid til mere – se evt. mere her.

 

Det kan være, at du har brug for rullegardiner med mørklægningseffekt. Det kan også være at du har brug for egentlige stofgardiner til mørklægning. Men hvad så, hvis du ønsker, at dine nye gardiner også har en støjreducerende effekt?

 

At købe nye gardiner er ikke nødvendigvis nemt! Når du får hjælp af en gardinekspert, kan han eller hun rådgive dig om det rette valg, der på bedste vis kombinerer dine ønsker til farve, mønster, funktionalitet og pris.

 

Det kan derfor give rigtig god mening at få et gratis besøg af den lokale gardinbus – og sådan kan du komme i gang!