zz11

Hvis man som forælder synes, at man ønsker at tabe sig lidt kan man lige så godt gøre det til en sjov del af familiens sammenhold. For selvom man har en familie med andre familiemedlemmer, der ikke behøver at tabe sig kan man godt gøre det til et fælles projekt. Der findes nemlig mange sjove måder at bevæge sig på. Blandt andet kan man løbe en tur alle sammen. Det er klart, at det kræver, at alle kan lide at løbe. Hvis der er et par stykker i familien, der kan lide at løbe kan man også blot løbe sammen på den måde. Det er dog altid sjovest, hvis alle kan blive enige om noget. En ting, som mange familier vælger at gøre er for eksempel at tage en tur i svømmehallen. Ved at tage i svømmehallen kan man svømme nogle baner. Det giver en god motion, som skåner kroppen samtidig med, at du får rørt dig rigtig godt og grundigt. 

cyklist

Alle kan være ansvarlige for et træningsprogram

Når man skal gøre noget i familien er det altid en god ting, at man inddrager børnene. For hvis børnene aldrig føler, at de bliver inddraget i noget, så lærer de ikke at tage ansvar. De lærer heller ikke at være selvstændige og få opgaver, de skal løse. Derfor kan det være en god ide, at man skiftes til at finde på nogle ture eller nogle træningsprogrammer. Hver uge skal et familiemedlem finde på en aktivitet, der indebærer, at man bevæger sig. Den skal helst være gratis og så skal alle være med. 

Her står det alle frit for om man ønsker at lave et træningsprogram, der indebærer en løbetur i en nærliggende park eller en helt anden form for motion. Det kan også være, at man hellere vil lave et træningsprogram, som kan klares i haven. Det kan også være, at børnene kender en fra klassen der har en trampolin. Så kan hele familien tage derhjem. Det er en rigtig oplagt måde at blandt leg og motion. Det er sjovt for alle og der er ingen tvivl om, at det er noget, som alle kommer til at nyde rigtig meget. Hvis man ønsker at investere lidt i dette projekt, kan man også vælge at købe en airtrack. Det er en form for motion, som de færreste kender til. Helt grundlæggende er det en slags madras. Denne madras pustes op og så kan man hoppe på den. Dermed kan man både bruge denne airtrack til springgymnastik eller til leg. Det er sjovt for hele familien. Start eventuelt dagen ved at stå på denne airtrack og forbrænd nogle hurtige kalorier ved at hoppe helt vildt i en halv time.

vaegtloeftning

Motiver hinanden i familien

Hvis man sætter sig noget for, så er det altid dejligt med støtte. Og hvis der er ét sted, hvor man har brug for støtte er det i familien. Det vil sige, at hvis en person i familien får et nyt mål så bør man støtte op om det. Hvis en person ønsker at tabe sig, bør man så vidt muligt gøre det til et fælles projekt. På den måde kan man være sikker på, at man får succes med det man sætter sig for. 

Hvis alle tager del i noget i familien, så vil man have det langt bedre og generelt have større motivation for at nå sine mål.