zz11

Hvad enten det er fordi, at sommerferien står for døren, eller I bare gerne vil finde nye og hyggeligt måder at tilbringe tid sammen, så er familiehobbyer noget af det skønneste der findes. Det behøver ikke nødvendigvis betyder, at I skal lave noget sammen alle sammen hver gang, for der kan også være en fælles hobby mellem to eller tre, som andre ikke finder interessante.

Herunder kommer vores to bedste bud på familiehobbyer for alle, der ønsker at lave noget mere sammen, der ikke nødvendigvis behøver at være hverken vildt eller omfattende. 

hund i strikket tæppe

Lær noget nyt sammen

Man er aldrig for gammel til at være noget nyt og netop den tilgang til hverdagen er oplagt, hvis der skal optages en ny hobby. Vil I gerne finde noget, der kan gøre sammen derhjemme uden at det kræver det helt store udstyr og en total rengøring bagefter, så er strik måske noget for jer. 

Men er det ikke kun kvinder, der strikker? Svaret er nej, for i takt med at strikkebølgen har taget Norden med storm, har rigtig mange mænd også oplevet netop hvor afstressende og tilfredsstillende det kan være at skabe noget med hænderne. Strik er med andre ord for alle og vil I gerne lære mere om at strikke, så er nettet bestemt ikke noget dårligt sted at starte. 

familie med hund

Ud i det blå på to og fire ben

Er I så heldige at have en skøn, pelset ven i familien, så er der næppe noget mere oplagt at lave sammen, end at gå ud på opdagelse i den omkringliggende natur. Det er noget som både I og måske især jeres firbenede kompagnon vil sætte stor pris på. 

På nettet kan du finde alt det lækre og brugbare hundeudstyr, der er brug for, når I skal på tur med hunden. Måske er det endda en mulighed at overveje om længere vandreture kunne være noget for jer. Der er mange smukke muligheder for at opleve Danmark som familie med hund og på gåben. Eksempelvis en af vores længste og mest benyttede vandreruter er Hærvejen, der går hele vejen op gennem Jylland fra grænsen til Grenen.