zz11

Alle kender følelsen lige inden weekend. Man glæder sig og fejrer nærmest fredagen. Weekenden er til for afslapning og for virkelig at nyde at være med sine nærmeste. Leder du dog efter en idé til at gøre familieweekenden endnu mere spændende, er det hjælp at hente. Det findes utallige oplevelser, I som familie kan have sammen, og weekenden er perfekt til at udforske dem. Det kan dog også være I har brug for lidt mere tid, og er nødt til at tage en forlænget weekend for at opleve det hele. Vi har i denne artikel samlet en lang række gode idéer. 

oeresundsbroen

En sjov weekend i Lalandia

Har hverdagen været lidt for stille, og savner I den eksotiske varme og at plaske i poolen? Jamen så er Lalandia stedet. Det er ikke helt muligt at få samme fornemmelse, som hvis I lå ved en pool i Italien, men der er et stort vandland, der nok skal underholde vandhunde i alle aldre. Børnene får også næsten fornemmelsen af at have været på ferie med en weekend i Lalandia. 

Her er det muligt at bo i hytter, hvor I kan hygge jer med en god film om aftenen. Der er også masser af muligheder for at spise god mad. Skulle badelandet dog blive lidt for ensformigt for jer, er det muligt at tage en pause med et spil bowling, eller måske skøjte lidt rundt på isen. Der er masser af muligheder for en sjov weekend, hvis I vælger at tage til Lalandia. 

En rolig weekend i sommerhuset

Det kan også være, at hverdagen har været fyldt med stress og jag, og at I egentlig blot trænger til et roligt afbræk. En tur i sommerhuset vil være perfekt til dette. Her kommer I nemlig stadig ud af jeres vante rammer, mens der stadig er god mulighed for at slappe af. Sørg for at have en masse underholdning med til børnene, da der hurtigt kan komme meget lyd på, hvis de keder sig. 

Computerspil og bøger er rigtig gode til en hyggelig weekend. Det er bestemt også en fordel, hvis I tager en masse brætspil med. Det kan samle familien om aftenen og skabe nogle hyggelige stunder, der helt sikkert vil gavne alle. 

green cupcake

En miniferie til en nærliggende storby

Mangler I dog nye indtryk, kan det være en fantastisk idé at tage en forlænget weekend til en af Europas storbyer. Der findes mange omkring os, så det er blot med at vælge, hvad der passer bedst til jer. Det kunne være alt fra Berlin og Paris til Malmø og Oslo. Der er mange muligheder. Dog er dette valg en af dit lidt dyrere. 

Det kræver først og fremmest, at man kan bruge en ekstra dag, da man får mest du af en forlænget weekend. Derefter kræver det, at pengepungen skal frem. Man bør derfor have sparet op til dette på forhånd. Er det dog en spontan beslutning fra jeres side, er det også muligt at tage et kviklån lige her https://kviklanet.dk/laan-penge/betal-senere/. Husk dog altid at have styr på lånets betingelser, så I ikke kommer i klemme nogle steder. 

Gode idéer til en hjemmeweekend

Det kan også være, at I blot ønsker en weekend derhjemme, men mangler lidt idéer til at gøre denne spændende. Her kunne det være oplagt at bage. Børn elsker kager og er der noget bedre, end hvis de kan få lov til at være med til at lave dem? I kan lave alt fra banankager til søde muffins, der skal dekoreres. Det er bare med at finde kreativiteten frem. Der er ingen tvivl om, at det vil underholde de søde små pus.