zz11

Det kan være et hårdt arbejde at være mor. Derfor skal man også huske at forkæle sig selv, når børnene er lagt i seng eller er i skole. Det at være mor er også helt fantastisk, og det er utroligt skønt at se sine små børn vokse op. Men det er også helt naturligt at have brug for at tage sig ligeså godt af sig selv, som man tager sig af børnene. 

Fysioterapi, Massage, Tilbage, Slappe Af, Hænder, Hud

Forkæl dig selv i hverdagen. 

Som mor er det derfor vigtigt, at du husker at forkæle dig selv i hverdagen. Selvfølgelig kan din kæreste, ægtefælle og børnene også forkæle dig, men der er bestemt heller ikke noget galt med at forkæle sig selv og give sig selv lidt ekstra fokus. Du kan både forkæle dig selv ved at tage en dag, hvor du måske lavede noget sjovt og hyggeligt med dine veninder. Derudover kunne det også være en god idé at prøve at få nogle af de ting ind i din hverdag, som du virkeligt opfatter som afslappende og forkælende. Dette kunne f.eks. være en ansigtsbehandling eller en massage fra din yndlings beauty-klinik, men det kunne derudover også være et fodbad med skønne badesalte. Gør det derfor til en vane at forkæle dig selv, sådan at der ikke behøver at være en luksus, som sker for sjældent. 

Fod, Pedicure, Spa, Kvinde, Fødder, Behandling

Tag på weekendtur

Det kan også være utroligt skønt at komme lidt væk fra hverdagen for at kunne slappe helt af. Du kan derfor tage din kæreste eller ægtefælle under armen og tage ham eller hende med på en romantisk weekendtur. På denne måde får I også noget kvalitetstid sammen uden børnene, og derudover er det bare utroligt dejligt at komme lidt væk og opleve noget nyt. I kan f.eks. tage på spaophold på nogle af de fantastiske hoteller, vi har i Danmark, men derudover kunne det også være utroligt hyggeligt og romantisk at tage en weekend i en storby som f.eks. Paris, Budapest eller London. For at gøre turen endnu mere romantisk kan I f.eks. tage i teateret og se en forestilling eller gå på indkøb efter frækt undertøj. Når I endelig skal på tur bare jer, så skal I huske at forkæle hinanden en masse.  

Afslappende, Lounging, Lørdag, Hyggelig, Pejs, Vinter