zz11

Der findes mange forskellige puslebord på markedet i dag. Du kan få puslebord, som kan omdannes til kommoder, men du kan også få puslebord, som kan hænges på væggen.

 

Derudover er der mange forskellige andre typer af pusleborde, som du kan købe til dit hjem.

 

Hvis du står og skal have et puslebord til dit hjem, fordi din familie har fået en lille baby, så kan du læse med her og blive inspireret.

 

Væghængte pusleborde

Denne type af puslebord er ideelle, hvis du ikke har så meget plads derhjemme. Den helt store fordel ved disse pusleborde er, at du kan hænge dem på væggen – som navnet angiver. Puslebordene fås både i metal og et træ. Hvis du vælger ikke at disse bor, så vær dog opmærksom på, at puslebordene i metal er gode til vådrum.

 

Som udgangspunkt bør du undgå at bruge væghængte pusleborde i træ til dit badeværelse, da du kan risikere, at puslebordet tager skade af fugten.

 

Puslekommoder med aftagelig top

Denne type af puslebord er egentlig en kommode, som har en aftagelig pusletop. Fordelen ved dette er, at du kan lave dit puslebord om til en kommode, når du ikke længere skal skifte ble på dit barn. Det betyder, at du nok betaler lidt ekstra for kommoden, men samtidig får du også et flot møbel, som du kan bruge i årevis efter, at baby er vokset fra bleerne – det vil hele familien kunne lide.

 

Puslekommoder med aftagelige toppe kommer i mange forskellige mærker, blandt andet fra Babydan, Sebra og Babysam. Fordi der er så mange muligheder på markedet, både i fysiske butikker og på nettet, er det også let for dig at få en god puslekommode for dig og til dit budget.

 

Andre typer af pusleborde

Fordi puslebord er blevet så populære til at skifte ble på, så er der flere modeller end de nævnte. Der er også modeller, som kun er et puslebord og intet andet. Disse har tendens til at være en smule billigere end de andre pusleborde på markedet, fordi de kun kan bruges som pusleborde.

 

Men hvis du har flere børn, så kan det være en god ide at investere i sådan et puslebord. For du kan altid bruge puslebordet, når du får det næste lille barn. Derudover kan du også vælge at sælge puslebordet på Den Blå Avis, når dine børn ikke skal bruge ble længere.

 

Du kan også få pusleborde badekar. Det er så kan være rigtig gode at have, når du skal give dit lille barn et bad.