zz11

Det er blevet meget moderne for mænd at have et stort fuldskæg, og det er også noget, som jeg selv har forsøgt at praktisere over en længere periode. Jeg har altid troet, at det var ret ligetil at gro et fuldskæg, men det har jeg efterfølgende fundet ud af, at det bestemt ikke er. Jeg har for eksempel erfaret, at det kan være nødvendigt at barbere sig engang imellem for at sikre sig, at skægget holder sin form. Skæg gror desværre ikke kun der, hvor man gerne vil have det til at gro, så man er selv nødt til at forme sit skæg. 

I den forbindelse har jeg efterhånden prøvet en del forskellige produkter til barbering for at komme frem til det bedste og flotteste resultat. For netop at komme frem til dette resultat har jeg researchet en del for at finde ud af, hvilket barbergrej jeg skulle bruge, og ikke mindst hvordan det skulle bruges. 

Barbering

Det jeg er kommet frem til

Jeg er kommet frem til, at det er altafgørende at have en god barbersæbe, men jeg er også kommet frem til, at det er mindst lige så vigtigt at bruge den rette mængde. Barbersæben skal først blødgøres med vand for, at den får den bedste effekt, og derefter skal den smøres grundigt ud der, hvor man skal barberes. 

Derudover er det selvfølgelig også vigtigt, at man har en god og skarp barberkniv eller et barberblad, og at man holder koncentrationen under barberingen. 

Loebebaand

Tid til motion

Derudover er jeg begyndt at træne mig op til et udendørs motionsløb, og jeg overvejer derfor at købe et løbebånd, som vi kan have stående i kælderen. Jeg elsker at opholde mig udendørs og dyrke motion udenfor, men der er visse fordele ved at træne på et løbebånd. 

For eksempel er det meget lettere at styre sit tempo og være vedholdende omkring det, når man løber på et løbebånd. Her kan man nemlig bare indstille intensiteten, og så er det ellers bare om at løbe derudaf. Derudover er det også lidt nemmere at træne løb op og ned ad bakker, da man ligeledes kan indstille løbebåndet til det. Alternativt skal man ud i naturen og finde en rute, der har tilpas mange eller lange bakker, og det kan godt være lidt svært i mit lokale område. Derfor er det ikke helt utænkeligt, at jeg i den nærmeste fremtid køber et løbebånd, så jeg kan forbedre min løbetræning derhjemme.