zz11

Som forældre føles det tit som om, at der blinkes med øjnene og så er børnene pludselig blevet store. Det er en god ide at fange de øjeblikke ved at få taget nogle flotte fotos af familien. Så kan I få et øjeblik i tid fanget og foreviget, og billederne gør sig smukt som pynt i hjemmet. I kan få jeres fotos som praktisk og dekorativ pynt ved at få dem lavet til fine magneter. De kan hænges op på køleskabet eller andre magnetiske overflader. Det kan være en magnettavle med familiens ugeplan eller lignende. 

Søde familiefotos som gave 

Hvorfor ikke gøre brug af de fine billeder af familien som gave til den øvrige familie? En pakke med to, tre, fire eller fem forskellige magneter kan udgøre en fin gave til familiemedlemmer. På den måde kan de flotte magneter med søde billeder spredes ud til flere hjem og bringe glæde.  

Forskellige former giver forskellige udtryk

I har altså her muligheden for at lave magneter med jeres helt eget motiv. Der er to forskellige former at vælge imellem: runde og rektangulære. Ved at sammensætte rektangulære og runde magneter kan I få mere liv på køleskabet og magnettavlerne i hjemmet. Det giver et flot udtryk at sammensætte de forskellige former med forskellige – eller måske de samme – motiver. I kan vælge helt ned til 1 stk, så det er nemt at få lige præcis den mængde, I ønsker jer. 

Rektangulære køleskabsmagneter 

Magneter kan nemt hænges op på magnettavlen eller køleskabet og bliver på den måde set ofte. De finder nemt deres plads, og I slipper for fx at finde en billedramme. De produceres med jeres motiv belagt med en plastoverflade og en flad magnet på bagsiden. 

Hvordan bestiller jeg? 

Lav enkelt og nemt magneter med eget motiv ved hjælp af Badgelands online designer. Du finder dine favoritfotos af familien, laver designet som du ønsker det og modtager kort efter dine færdige magneter. Enkelt og nemt. Bliver magneterne et hit, så kan du nemt genbestille dine flotte magneter. Der er naturligvis også mulighed for at udvide produktionen med flere motiver til de glade og stolte familiemedlemmer. En helt særlig og personlig gave, der helt sikkert vækker glæde. Du kan også udvide din egen samling i takt med, at familien og børnene vokser. På den måde kan magneterne afspejle jeres families rivende udvikling, ligesom de kan bringe minder frem om svundne tider.