zz11

Et whiteboard er en typisk del af de fleste arbejdspladser og uddannelsessteder – og det er der en grund til. Et whiteboard bruges til for eksempel til at notere stikord, understrege vigtige pointer og punkt opsætte dine vigtigste tale emner. Et whiteboard bruges altså til at gøre oplæg, fremlæggelser eller undervisning mere overskueligt, ligeså kan du også gøre din hverdag mere overskueligt, hvis du investere i et whiteboard til hjemmet.

Få et visuelt overblik

Whiteboard kan findes i et utal af størrelser og prisklasser, du kan derfor med sikkerhed, finde et whiteboard der passer til dit hjem og budget. Med et whiteboard kan du få et visuelt overblik over hverdagens gøremål, indkøbslisten eller vigtige aftaler du skal huske. Den største fordel ved et whiteboard er, at du i takt med hverdagens små ændringer, også kan ændre, rette til og putte flere punkter på det, så det passe perfekt til dig og din hverdag. Når du giver dig selv et visuelt overblik, skaber du også mere ro omkring dig, du ved hvad du skal og hvornår du skal det – ydermere sikre du også, at du ikke glemmer vigtige aftaler eller gøremål. Det giver også resten af familiens medlemmer et bedre overblik og i kan på denne måde supplere hinanden og hjælpe til med dagens gøremål, i kan også med fordel gøre det til en vane at i alle ændre, retter til og putter punkter på whiteboardet. Så hjælper i også hinanden med at huske på hvad der er vigtigt at opnå for jer og hinanden, samt det at hjælpe hinanden med at opretholde jeres gøremål. Det er også et godt værktøj at bruge, hvis der er helt små i familien, det giver dem en bedre forståelse af, hvad der forventes af dem, når de kan se det visuelle og ikke kun hører ordene og opgaverne.

Gør whiteboardet personligt og dermed en del af indretningen

Når du investere i et whiteboard, investere du også i din dagligdag. De fleste whiteboards er magnetiske og du kan derfor supplere det skrevne ord op, med noter, breve eller familiebilleder, på denne måde gør du også whiteboardet mere indbydende og personligt, det kan derfor også blive et dekorativt element i dit hjem. Det er vigtigt at gøre whiteboardet til en del af dit hjem og indretning så det ikke virker som et fremmed element eller decideret utiltalende, for så er det ikke sikkert at det bliver brugt som intentionen var. Et whiteboard behøver ikke være kedeligt og klinisk, du kan få det både med og uden ramme, rammerne har forskellige farver og materialer, du kan derfor få et whiteboard der passer perfekt til dit hjems indretning. Ydermere kan du personliggøre det med billeder, små tegninger eller hænge børnenes kunstværker på det, på denne måde byder det også ind til at man ser på det og dermed får øje på de vigtige informationer der er blevet noteret herpå og husker de møder og gøremål, der er vigtige at huske. find et whiteboard her og få styr på din hverdag så hurtigt som muligt.