zz11

Holger-Danske er et flyttefirma, som har tænkt på mange af de små ting, som andre flyttefirmaer måske ikke tænker på eller går op i.  Leder du efter nogen, der kan tage det tunge læs for dig, så er vi helt sikkert flyttefirmaet for dig.

Hvis flytningen virker uoverskuelig tilbyder vores flyttefirma en flyttekonsultation. Det kan være meget værdifuldt for dig, fordi din flytning bliver vurderet med et praktisk syn, og du kan blive rådgivet og vejledt i det omfang, der passer dig – og tilbuddet er helt gratis.

Der er tænkt på alt

Vi har valgt at alt hos os skal være gennemtænkt, det gælder ekspertisen, trygheden mellem www.holger-danske.dk og kunden, samt kvaliteten af vores flyttebiler. Du overlader mange værdifulde ting i vores hænder, når vi skal bærer dine ting ind og ud af flyttebilen og dette tager vi meget seriøst. I vores flyttefirma har vi flyttebiler, som ikke kun er moderne, men også sikre og veludrustede.

Det er ikke kun dig vi passer på, men vi har taget ansvar for vores påvirkning på miljøet, og af den grund er vores grønne. I vores flyttefirma tager vi som sagt vores ansvar og din tryghed meget seriøst. Derfor har vi også en handymand i vores stab, som kan hjælpe med nedtagning af diverse ting. I vores flyttefirma anvender vi også møbellift. Vores flyttemænd har alle modtaget en uddannelse, som betyder, at erfaringerne og kompetencerne er i orden, så du kan overlade dine værdigenstande i vores varetægt med god ro i sjælen.

Hvor kan vi hjælpe dig og familien

Ingen opgave for lille, og ingen opgave for stor! Det er ikke kun privatflytninger vi kan klare. Vi står og klar til at hjælpe dig med erhvervsflytninger og udenlandsflytningen – vi er klar til at hjælpe dig, med alt hvad det skulle indebære under din flytning.

Hvis du kun har brug for at flyttefirmaet hjælper dig med at bære kasserne ind og ud af bilen, eller vi kun skal flytte på det tunge læs, såsom senge, fjernsyn eller andre tunge ting, så har vi en guide som du kan bruge i forbindelse med flytningen. Guiden er lavet ud fra de spørgsmål, vi har fået fra kunder, men hvis du ikke kan finde svar på det, du leder efter, må du hjertens gerne kontakte os.

Så hvis du føler dig klar til et uforpligtende tilbud på din flytning, så er vi klar til at hjælpe.