zz11

Ønsker du at komme på ferie? En ferie med all inclusive? Og gerne inden for nærmeste fremtid? Men vil du gerne købe ferie på et tidspunkt, der er gavnligt for pengepungen og dit humør? En god og billig ferie? Ved du ikke helt, hvordan du skal finde ud af, hvornår det er?

Så skal du læse med herunder, hvor du kan finde ud af noget om Tenerife, hvad all inclusive er, og selvfølgelig hvornår du skal købe afbudsrejser til øen. Vil du bare direkte til de gode tilbud kan du finde en oversigt over all inclusive afbudsrejser til Tenerife her hos rejsetilbud.dk

Om Tenerife

Tenerife er en vulkanø, og den er den største af de Kanariske øer, der ligger tæt forholdsvis tæt ved Afrikas kyst – omkring 300 kilometer derfra. På øen er der et varmt klima, hvilket betyder, at temperaturen ikke kommer under 15 grader på noget tidspunkt af året. På grund af vinden er der på nordsiden meget frodigt, og der er mere regn, og på sydsiden er der mere tørt og solskin. Der bor omkring 900.000 indbyggere, de fleste på øen snakker spansk.

Du kan på øen opleve mange ting blandt andet vulkanen Teide, der er en smuk, gammel vulkan, og så kan du dykke, sejle, spise lækker mad, bade, drikke drinks og bare nyde varmen. Det er et dejligt sted at tage til for alle – både hvis du er alene, hvis du rejser med din ven, veninde eller partner, eller hvis du rejser med dine børn.

Det er all inclusive

All inclusive er noget, du kan vælge til på din ferie, hvis du skal bo på hotel. Det betyder i bund og grund, at du får det hele serveret – eller i hvert fald at du har mulighed for at spise og drikke alt, hvad du har lyst til.

Det gælder både morgenmad, frokost, aftensmad, drikkevarer og snacks, og det kan altså være en oplagt mulighed, hvis du ønsker at slappe fuldstændig af i en uge eller længere. Mange hoteller giver dig muligheden for at vælge all inclusive til, hvis du betaler ekstra – og det kan stort set altid betale sig.

På dette tidspunkt skal du købe afbudsrejser

Hvis du gerne vil til Tenerife, og du gerne vil spare lidt penge, skal du blot tage af sted uden for sæson. Det kan være en god idé at undgå at tage af sted i januar og februar, hvor mange turister tager til øen for at slikke sol, og om sommeren hvor mange børnefamilier tager dertil grundet det børnevenlige miljø.

Samtidig skal du også vurdere, om du ønsker, at det skal være meget varmt, eller du hellere vil have 20 grader eller mindre. Hvis du gerne vil have så meget varme som muligt, skal du helt klart tage af sted om sommeren, men hvis du ønsker at opleve øen og ikke bryder dig om et alt for varmt klima, skal du købe billet og tage af sted om vinteren.

Hvis du ønsker at finde afbudsrejser, kan du søge på rejsetilbud dk på internettet, hvor du kan finde masser af slagsen – både til Tenerife og andre steder.