zz11

De fleste danske børnefamilier er meget travle. Den ene dag tager hurtigt den anden og kommer hurtigt til at handle om arbejde, pasning, fritidsaktiviteter, madlavning, rengøring, tøjvask osv. Det betyder også at når vi har fri, så vil vi gerne holde rigtig fri og have kvalitetstid med familien til at nyde hinandens selskab. Det er vigtigt at man får noget ud af fritiden sammen og ikke føler at den går med ingenting. Det er vigtigt at skabe minder sammen der kan huskes fremadrettet og som man tager med sig resten af livet. Nedenfor kan du læse mere om ideer til aktiviteter med hele familien.

Gør husprojekter til familieprojekter

I står måske over for et større eller mindre husprojekt. Det kan tage meget tid fra familien, men hvis kan formå at inddrage alle medlemmer af familien i processen, kan det gå hen og blive et familieprojekt og noget der kan laves sammen. Man kan sagtens uddelegere små opgaver til børn og selv tage sig af de mere avancerede af slagsen. Det kan fx være at der skal ligges nyt gulv, og børnene kan være med til at vælge hvilket det skal være samt fjerne det gamle. Herefter kan mor og far tage sig af at lægge det nye gulv. Bliver opgaven for stor kan man ligeledes ringe til David Zivanovic fra DBF gulvservice, der kan assistere med opgaven. Ved at være sammen om de opgaver der kan løses i fællesskab, skaber man kvalitetstid sammen. De opgaver der ikke kan løses i fællesskab, kan om muligt uddelegeres til andre.

familie ved vandet

Tag ud i naturen

Det er altid godt at komme ud i det blå. Ude i naturen er der aktiviteter for hele familien lige meget årstiden. Om sommeren er der ikke noget bedre end en tur på stranden med hele familien. I efteråret er skoven smuk til en gåtur, og de lokale legepladser kan ligeledes besøges året rundt. Det gode ved udendørs aktiviteter er, at de for det meste er gratis og derfor ikke skal afhænge af økonomi om man kommer afsted. Man kan ligeledes cykle en tur sammen, eller andet lignende aktivt, hvor hele familien kan være med.

Find gode oplevelser overalt i Danmark

Der findes masser af gode oplevelser i hele Danmark for hele familien i alle prisklasser. Der findes alt lige fra gratis aktiviteter i det fri, museer, legepladser, forlystelsesparker, cirkus m.m. Virksomhederne der reklamerer for deres aktiviteter, anvender SEO for at målrette og optimere deres søgning. Tænk derfor over hvilke søgeord du bruger, når du søger efter specifikke aktiviteter eller kategorier. Hvilke aktiviteter du skal søge efter og vælge, afhænger rigtig meget af familien sammensætning og alder på medlemmerne. Man kan naturligvis ikke lave det samme med en 1-årig som med en 7-årig.