zz11

Teenagere har altid været nogle mystiske skabninger. De er ikke til at blive kloge på og det der var moderne og smart da man selv var teenager, er totalt ude for nutidens teenagere. Det betyder også, at de kan være utroligt svære at købe gaver til.

Står du overfor at skulle køber en gave til en konfirmand, så er du måske løbet ind i dette problem. Konfirmationsgaver er aldrig lette at købe, men frygt dog ikke, for vi har fundet hele fire forskellige gaveidéer til konfirmanden.

Kontroller til PlayStation 5

TikTok merch

TikTok er utroligt populært bland teenagere i konfirmationsalderen. På TikTok findes der mange forskellige kendte personligheder, som også er begyndt at lave merch. Forhør dig evt. hos konfirmandens forældre eller søskende for at finde ud af hvilken TikTokker, der er konfirmandens yndlings. Dette er med garanti en gave, der vil gå rent hjem.

Nyt PS5 spil

Spiller konfirmanden meget PlayStation, så er der stor sandsynlighed for, at han eller hun får en PlayStation 5 i gave til sin konfirmation. Derfor kan du evt. købe nogle spil til den nye PlayStation 5, så konfirmanden også har nogle fede spil at spille.

Der findes utrolig mange forskellige slags PS5 spil og det er ikke sikkert, at konfirmanden vil kunne lide dem alle. Find ud af hvilke spil han eller hun plejer at spille og køb nogle i samme genre og stil. Husk blot at sikre dig, at spillene er til en PlayStation 5 og ikke en PlayStation 4.

LED-lys

At have LED-lys på sit værelse er blevet utroligt moderne. Mange unge sætte dem op langs loftet, under deres sengekant, på toppen af skabe og bogreoler og nogle laver også vægdekorationer af dem. Derfor vil en LED-lyskæde med sikkerhed være en god gave til konfirmanden.

Der findes flere forskellige slags LED-lyskæder og det handler om at vælge den rigtige. Mange foretrækker en lyskæde, som kan skifte lysstyrke og farve. Nogle LED-lyskæder kommer med en tilhørende app, så man kan styre lyset fra telefonen.

Dækket bord

En oplevelse

Sidst, men ikke mindst, så kan du give konfirmanden en oplevelse i konfirmationsgave. At give en oplevelse er altid en god idé, da det er noget modtageren kommer til at tænke tilbage på resten af sit liv.

Find en oplevelse der passer med konfirmandens interesser. Skal det være noget aktivt eller noget kreativt? Skal det foregå indendørs eller udendørs? Skal konfirmanden bare slappe af eller skal der være gang i den?