zz11

Det er ikke bare farligt at køre uden lys på cyklen, det koster også en bøde, da det er lovpligtigt at køre med cykellygter i Danmark. Der er forskellige krav til lygterne, der bl.a. hænger sammen med størrelsen på din cykel. Er din cykel over 1 meter bred, skal den f.eks. have to baglygter, som skal sidde med en indbyrdes afstand på mindst 60 cm. Den helt fornuftige tommelfingerregel er dog, at hvis din cykel har to hjul, skal den have mindst én baglygte og mindst én forlygte. 

Mange har prøvet at tænke ” det går nok” hvis cykellygterne er blevet glemt, og klokken blev mange, men det er altså både dyrt og farligt at køre uden lys på cyklen.

Parkerede cykler med lygter

LED-lygter med omtanke

Der findes et væld af cykellygter, og måske har du også prøvet at købe et billigt sæt i supermarkedet, da du alligevel købte ind til aftensmaden. Det kan være ok i nødstilfælde, men det kan på alle måder bedst betale sig at finde lygter, man ved holder længe. 

Hos EasyLight har de fra begyndelsen haft fokus på LED cykellygter, som findes i mange forskellige modeller på deres hjemmeside. LED lygter har jo den store fordel, at de kan oplades via USB, og de kan altså bruges igen og igen. På den måde slipper du for at bruge mange penge på at købe ”billige” lygter igen og igen, og de er altså både gode for miljøet og for din pengepung. 

I det store udvalg hos EasyLight vil både du og din familie helt sikkert finde lygter, der passer til jeres cykel. 

Forskellige lygter til forskellige cykler

I en familie kan behovet for lygter sagtens variere en hel del. Måske kører nogle af familiemedlemmerne på MTB og har derfor brug for særligt kraftige lygter til natkørsel i skovene. Til MTB kan det også være en rigtig god idé med kraftigt lys på din hjelm, så du har lettere ved at orientere dig i terrænet. Andre i familien har måske mere brug for gode lygter til hverdagsbrug, som ikke skal oplades for ofte. 

Uanset hvilke lygter I leder efter, kan I helt sikkert finde cykellygter af høj kvalitet, og til gode priser, hos EasyLight.

Cykeltur

Lad dig inspirere

EasyLight sælger LED lygter til både private og til virksomheder, og du kan helt sikkert finde dine cykellygter hos dem, uanset hvad dit behov for cykelbelysning er. Måske bliver du også inspireret til andre indkøb, når du ser deres lækre hjemmeside, da de også sælger mange andre spændende produkter. 

F:eks. finder du pandelamper, havelamper og meget mere. Hos EasyLight får du kvalitetslys til en god pris, og du kan som forbruger føle dig tryg ved en virksomhed, der vægter tillid, ansvar og omtanke.