zz11

Står du overfor en begivenhed, hvor du gerne vil gøre lidt mere ud af dig selv? Det kan være du skal til bryllup, eller endda selv er bruden, og ønsker et lille elegant touch som prikken over i’et. Det vil være meget elegant at gøre lidt ud af sine negle, så alt står skarpt på den store dag. Nogle gange er det enkle også bare det smukkeste.

Det kan dog tage lang tid, og meget pleje, at holde sine negle flotte og klar til den store dag. I stedet for at gå og passe på dem og sørge for de ikke knækker, kan der bruges negle tipper. Med en god og solid lim vil du kunne undgå at de falder af, og de vil sidde pænt i lang tid. Så kan du undgå at bekymre dig om dine negle tipper på den store dag. 

Røde negle og jordbær

Fordele ved at få lavet negle

Ikke alle er lige heldige når det kommer til deres egne negle. Nogle kan helt grundlæggende have svage negle, der knækker nemt, og derfor er svære at få til at gro lange. Andre er i den situation, at de bider negle, og dermed har svært ved at holde dem pæne. Begge situationer er ikke sjove at stå i. 

Det kan være svært at have lyst til, at vise sine hænder frem, men samtidig også være svært at holde op med at bide negle. Ved at have negle tipper på, vil du helt naturligt blive forhindret i at bide dine negle. Desuden vil dine egne også kunne gro stille og roligt imens. Og du kan undgå at de knækker når du har negle tipper på. 

Gør hverdagen lidt sjovere

For nogen kan det måske lyde lidt sjovt, at noget så banalt som negle kan gøre nogen forskel. Men der er en grund til, at neglelak findes i alle afskygninger og der er neglesaloner alle vegne. Det er dejligt at føle sig smuk og velplejet. Det kan give et boost til ens selvtillid, at man gør noget ud af sig selv.

Ved at gøre lidt ud af sine negle, kan ethvert outfit også piftes lidt op. Du kan hurtigt gå fra arbejde til drinks med veninderne. Det er de små ting der tæller, og det kan gøre hverdagen mere spændende. Du kan altid vælge de klassiske negle. Er du til mønstre og farver, er der bestemt også plads til det. 

Neglesalon

Gode tips

Hvis du overvejer at få lavet negle tipper, så er der nogle ting der er gode at undersøge først.
Det vil være godt at læse om, hvordan de påføres og fjernes igen, sådan at du passer bedst muligt på dine egne negle. Hvis du får dem lavet til en begivenhed, vil det være godt at undersøge hvor længe de kan holde. Det vil være godt at vide hvor længe de kan holde, og dermed se pænest ud når de skal bruges. 

Det kan også være at nogle rengøringsmidler er for skrappe for limen, så det kan være du skal bruge handsker når du gør rent. Men det vil være det hele værd at passe godt på sine negle tipper. De holder bare bedre med lidt forsigtighed og pleje.