zz11

Mennesker har gennem mange år leget med at ændre i deres udseende. Indianerne var nogle af de første til at eksperimentere med ’piercinger’, dengang af træ og ikke metal. Folk er gået til ekstremer og har fået horn i panden eller ekstreme mængder plastikkirurgi. Mere relaterbart er nok ting som hårfarvning, simple piercinger eller tatoveringer.

I løbet af de seneste år har kontaktlinser også fundet deres vej ind i tilbehørskategorien. Normalt kun båret af mennesker der er synsbesværede, kan de i dag findes flere steder uden styrke, og kan derfor bruges også selvom dit syn fungerer helt optimalt.

De kan i dag findes i et utal af farver, så du kan finde kontaktlinser der allerbedst repræsentere dit humør eller matcher dit outfit den dag.

Leg med din øjenfarve

Skab din egen skandinaviske skønhed

Kraftige blå øjne, særlig fundet i nordiske lande, har altid været et punkt for misundelse for mange. Den stærke klare farve får hele ansigtet til at lyse op, og kan give ens udtryk en åbenhed og næsten magisk undertone.

Ønsker du noget lidt mere naturligt kan du finde nogle kontaktlinser med en mere diskret og naturlig farve blå. Måske vil du bare gerne prøve noget nyt, eller tilføje en spændende undertone af friskhed til din udstråling.

Er du nysgerrig efter hvordan du ville se ud med blå øjne? Eller har du et outfit, fx hvidt, hvor blå øjne ville være prikken over i’et? Så behøves du ikke lede længere.

Blå kontaktlinser uden styrke kan nemlig i dag fås i flere online butikker – og også i flere forskellige nuancer af blå.

Leg med din øjenfarve

Øjne der matcher efteråret

Når det begynder at blive mørkere udenfor, kan det være du gerne vil have dine øjne til at matche dine rødtonede omgivelser. Så hvorfor nøjes med at farve håret nøddebrunt, når dine øjne kunne få samme farve?

Når det kommer til brune øjne, vil de gøre dit ansigt mere varmt, og komplimenterer dine frostbidte røde kinder. Brunt farvede kontaktlinser er også den farve indenfor kontaktlinser der nemmest dækker din naturlige øjenfarve.

Brune kontaktlinser findes selvfølgelig også i en masse forskellige nuancer. Du kan som sagt vælge nogle varmt nøddebrune, eller du kan gå den mere alternative vej og måske afprøve en gyldenbrun.

Kontaktlinseverdenen er din legeplads

Hvis du føler dig ekstra farverig, er der intet der stopper dig. Udover de mere naturlige farver, findes der også kontaktlinser uden styrke der er orange, røde, lilla og mange andre spændende farver. Du kan sågar finde nogle med mønstre, hvis du føler for det.

Det kan være du mangler den ekstra fede detalje til et kostume til halloween eller fastelavn, eller bare gerne vil tilføje lidt ekstra ’pazazz’ til din hverdag.

Der er i sidste ende et utal af muligheder indenfor øjenfarve der venter på dig derude. Vi lever i en tid hvor der bliver fundet nye måder at udtrykke sig på hver dag, så hvorfor ikke udnytte det? Du vil skille dig ud på en diskret måde, og øjenfarve er virkelig noget enkelt der kan ændre dit udtryk drastisk.