zz11

Online lån er efterhånden blevet en udbredt størrelse, som rigtig mange danskere kender til og måske endda selv har benyttet sig af. 

Rigtig mange familier vælger at låne på nettet, så der er mere tid, flere penge og et større overskud til familielivet.

betalingskort

Hvad er et online lån?

En online lån er ganske enkelt et pengelån, der optages på nettet. Når man snakker lån, vil de fleste formentlig hurtigt komme til at tænke på traditionelle banklån, hvor man optager et lån i banken. 

Har du tidligere prøvet at låne penge på traditionel vis i banken, ved du med stor sikkerhed også, at det i mange tilfælde kan være en omfattende og temmelig tidskrævende proces med mange steps, inden man kan få lov at låne det ønskede beløb. Det er især her online lån adskiller sig fra det traditionelle banklån – nemlig ved at sikre en væsentligt hurtigere og ofte også en glattere låneoplevelse.

Sådan kan det påvirke jeres familieliv

Hvis du vælger at tage et lån, kan du se frem til, at det økonomiske pres kan blive en smule lavere. Derved vil du ofte være i bedre humør og have mere overskud, når du kommer hjem til familien.

Find den rigtige låneudbyder

Har du besluttet dig for at låne penge på nettet, er første skridt at finde den rigtige låneudbyder, som eksempelvis Turbolån. Der findes en lang række af forskellige online låneudbydere, som alle kan tilbyde dig forskellige lånetilbud, lånetyper og låneforhold. 

Både som ny låner og som låner med tidligere erfaring er dette store udbud svært af finde rundt i og kan føles næsten umuligt at få et overblik over. Det er dog alligevel en god idé at bruge en rum til på at undersøge de forskellige låneudbydere, og hvad de kan tilbyde, så du er sikker på at træffe den rigtige lånebeslutning. 

Mand med laptop

Sådan foregår låneprocessen

Har du fundet frem til den rigtige låneudbyder for dig, er det bare med at komme i gang med at låne. Som nævnt er en central fordel ved online lån den hurtige, enkle og nemme låneproces, der gør det at låne penge meget tilgængeligt. På låneudbyderens hjemmeside vil du som hovedregel kunne finde en blanket, hvor du kan angive dine oplysninger, samt hvor meget du ønsker at låne og lånets løbetid. Denne blanket er din låneansøgning, som du ved hjælp af NemID sender til låneudbyderen.

Når låneudbyderen har modtaget din ansøgning om lån, behandles denne. Det foregår som regel ganske hurtigt. Vil låneudbyderen gerne tilbyde dig et lån, modtager du herefter en endelig låneaftale, som du skal underskrive. Når låneaftalen er underskrevet, vil du ganske kort efter have det lånte beløb tilgængeligt på din konto. I nogle tilfælde kan du allerede have beløbet udbetalt inden for 24 timer efter låneansøgningen er afsendt.