zz11

Det er dejligt at tilbringe tid sammen med sin familie. Selv teenagere er til at lokke med, hvis I skal opleve noget sammen. Måske er I vant til at opleve en masse sammen som familie, og har allerede en masse planer om fremtidige oplevelser, eller også laver I ikke så meget sammen, som I ønsker at gøre det. Undersøg eventuelt hvad der er af muligheder omkring jeres hjem, eller i en forholdsvis nær og overskuelig køreafstand. Snak sammen med familiens medlemmer, om hvad I kunne tænke jer. Det kan være at børnene har nogle gode ideer.

Familie på tur

Oplevelser der trætter på den gode måde

De virkelig gode oplevelser, er gerne dem, hvor I alle går ud som et lys om aftenen. Disse oplevelser involvere ofte naturen, noget bevægelse eller anden aktivitet, læring og gerne samarbejde. Så er hele kroppen aktiveret. Det kan for eksempel være en dag i Sagnlandet Lejre eller andre udendørs museer, der samtidig giver mulighed for forskellig deltagelse. Det kan også være en tur til søs, hvis I har adgang til en båd. Der er et væld af muligheder. Det afhænger udelukkende om jeres interesser i netop jeres familie.

Friluftsliv

Familieoplevelser som er mulige med et stramt budget

Måske har I ikke de ønskede midler til at opleve jeres drømmeture. Men fortvivl ej, der er mange ting I kan lave sammen, der ikke  ødelægger jeres økonomi, og som stadig er spændende og hyggelige for jer alle. Tag et hurtigt tjek på nettet, og søg på gratis oplevelser, og I vil få et bjerg af muligheder serveret. Måske har I allerede nogle gode ideer selv, men det er jo altid rart med noget inspiration. I bund og grund kan det jo være noget helt basalt som en tur ud i naturen eventuelt med noget medbragt mad og et tæppe.

Hvis I havde 12000 kroner ekstra til at opleve for

Hvad nu hvis I havde 12000 kr ud over jeres nuværende budget, hvilken oplevelse skulle de så bruges til? Eller omvendt hvad hvis I mangler 12000 kroner ? Hvis I ikke har pengene stående klar på kontoen, men føler jer nødt til at gribe et her og nu tilbud på en fed oplevelse, så kan det være en mulighed at låne sig til pengene. Du kan læse mere om dine muligheder for at optage nemme lån her. Med styr på finansieringen kan I nemt drage af sted til den ønskede oplevelse, og samtidig få en pause fra at tænke på økonomi. Nyd derfor blot jeres oplevelse.
Hvis I vælger at låne penge til en oplevelse
Når I har besluttet jer for at optage et kviklån til en oplevelse, så er der nogle overvejelser, som I skal gøre jer forud for selve optagelsen. Overvej om det virkelig er nødvendigt at låne penge til en oplevelse. Undersøg grunddigt hvad er af regler og vilkår omkring lånet. Hvad er jeres muligheder for at afvikle lånet? Vær opmærksom på at et kviklån kun kan betale sig, hvis I er i stand til at betale det ud i løbet af ganske få måneder, således at det ikke stikker af med for dyre renteudgifter. Vær også opmærksom på, hvad lånet samlet set kommer til at koste jer.