zz11

Der findes ikke meget som er hyggeligere end en tur i biografen med familie. Desværre er en tur i biffen med en hel familie ikke billig. Hvis du gerne vil kunne lave samme hygge derhjemme, vil en hjemmebiograf være noget, som hele familien vil elske. Der er mange muligheder for at lave hjemmebiografen til lige det, som I har lyst til, og den kan sagtens have flere funktioner. 

hjemmebiograf

Få mulighed for at lave mere familiehygge 

Hjemmebiografen fungerer bedst i et rum, hvor der ikke er så meget naturligt lys. Fordi rummet helst skal være mørkt, kan I bruge rum i huset som normalt ikke ville blive brugt til så meget. Især er kælderrum gode, fordi de er nemme at komme til, og der er som regel meget plads. Hjemmebiografen kan sagtens laves af noget, som I allerede har. Jeres gamle sofa kan bruges som siddepladser, og hvis I maler væggen hvid, så har I også et lærred. Det, som de fleste mangler, er højtalerne og en projektor. I kan også prøve at søge på diverse loppemarkeder og hjemmesider efter brugte projektorer i stedet for at bruge penge på nye. Hvis I gerne vil have det skarpeste billede og bedste lyd, så kræver det at I vil kaste lidt flere penge i projektet. Hvis I gerne vil have det bedste af det bedste, kan et lån måske være løsningen. Lån hurtigt og nemt ved at bruge dette link. Hvis I står og mangler pegene nu, kan I tage et lån hurtigt med straksudbetaling

popcorn og snacks

 

Vælg selv hvilken film I skal se

Det smarte ved hjemmebiografen er, at I selv kan bestemme, hvad I skal se. I kan vælge at leje en af de nyeste film eller gense en af jeres yndlingsfilm igen. I kan også sagtens bruge jeres hjemmebiografer til børnefødselsdage og hyggeaftener. Til en børnefødselsdag kan I lave små slikposer og en masse popcorn – I kan endda lave det til en pyjamasfest. Jeres børn kan også bruge hjemmebiografen til at holde filmaftener og maratoner med deres venner. Hvis I bygger jeres hjemmebiograf i kælderen, slipper I også for, at de sidder og snakker i stuen indtil sent på aftenen. Så selvom hjemmebiografen virker som meget arbejde for at se film, så er den oplagt at bruge til mange forskellige arrangementer.