zz11

Når man er blevet mere end bare to og der er begyndt at komme børn til, så er det lige pludseligt meget nemt at glemme parforholdet. Det forsvinder simpelthen i mylderet af bleer, legeaftaler og forældre-skole samtaler.

Her har vi derfor samlet nogle ideer til hvordan man kan blive ved med at holde parforholdet ved lige, når der er kommet børn til.

familie

Overrask partneren med gaver

En god måde at holde kærligheden ved lige er ved at give partneren nogle små overraskelser her og der i hverdagen. Efterlad søde små noter som han vil finde senere når han rydder op

Læg et lille stykke slik eller chokolade ned i hans arbejdstaske, så han vil finde det senere på dagen på arbejdet.

Du kan også altid overraske ham med en rigtig gave. Når han spørger hvorfor han skal have den, så kan du svare med et simpelt; ”fordi”. Klik her for at se nogle gaveideer, som du nemt kan købe hjem til ham.

Lav oplevelser sammen – og væk fra børnene

Et af problemerne ved mange parforhold er, at så snart der er kommet børn til, så laver man pludselig ikke nogen ting sammen mere. Så hvis du gerne vil holde fast i dit parforhold, så er det vigtigt at du bliver ved med at sørge for, at I kan få noget kvalitetstid sammen – væk fra børnene.

Få børnene passet i en mindre eller længere periode og vær sammen med partneren. Tag på ferie sammen uden ungerne, som for eksempel til Californien. Gå lange ture i skoven sammen. Sørg for at bruge tiden efter børnene er kommet i seng om aftenen på at nyde hinanden selskab.

usa

Når i endelig er alene sammen, så er det også vigtigt at i griber chancen. Læg mobilerne væk og koncentrer jer om hinanden.