zz11

Familietid betyder meget for mange familier. Det er den måde, hvor man kan tilbringe mere tid sammen som familie. Det er minder som bliver skabt, og som vil blive husket fremover. Mange oplevelser koster desværre penge i dag. Det kan være svært for nogle småbørnsfamilier at skulle have råd til dette. Dog er der hjælp at hente, og du kan finde nogle råd her til, hvordan du kan få råd til din næste oplevelse. 

Vælg oplevelser som er gratis

Ikke alle ting koster penge. Dette gælder også, når der er tale om oplevelser. Der findes nogle særlige tilbud, som er ikke koster en krone. På den måde kan man få en masse oplevelser, uden at bruge en øre. Få inspiration nedenfor. 

Tag en tur i parken eller på stranden 

Er vejret til det, så er udendørs aktiviteter en god mulighed. Her kan man enten vælge at tage en tur i parken eller en tur på stranden. Det koster ikke noget, og man kan hurtigt finde en masse ting at lave sammen. Der kan medbringes en bold, som man kan bruge mange timer på. Hvis man befinder sig på stranden, så er sandet din mulighed. Her kan du bygge en masse sandslotte eller begrave hinanden. Det er kun fantasien som sætter grænser for, hvad du kan lave. 

sparegris

Planlæg jeres oplevelser i god tid og begynd at spare op 

En anden god ide til at får råd til ting, er at spare penge op. Hvis man ved, at man til sommer vil besøge tivoli, så kan man allerede begynde at spare op om vinteren. Derved bliver det ikke en stor udgift når sommeren rammer, da der allerede er penge sparet op. 

Hav en sparegris for familien, og spar penge op sammen

I kan i familien indføre en sparegris. På den måde kan i allesammen være med til at spare op. Det kan være en, hvor man lægger en femmer i hver uge, eller den kan også fungere som en bandekasse. Hvis i allesammen bidrage, så vil det også gå hurtigt at få sparet pengene sammen. 

Hav en årlig tradition i familien 

Mange familier kan godt lide traditioner. Det minder dem om noget, som man har sammen som familie. Det kan dog være svært at opretholde disse traditioner. En tradition kan f.eks. være en oplevelse sammen. Det kan være, at man i påsken tager i lalandia. På den måde ved man som familie, at i påsken der skal der være penge til lalandia. Det handler alt sammen om planlægning. 

 Familie

Er budgettet stadig stramt, og der er ingen penge til oplevelser?

For nogle kan det stadig være svært at finde penge i budgettet til oplevelser. Ikke alle har mange penge tilover på budgettet. For dem er det svære at få lov til at få oplevelser som familie desværre. Dog er der hjælp at hente. Man kan nemlig vælge at få hjælp udefra. Dette kan gøres på forskellige måder. En billig og let måde er at låne penge. Lån penge uden sikkerhed, men gør det de rigtige steder. Der findes mange steder, hvor dette kan gøres. Man kan låne penge, og få dem udbetalt med det samme. Dog skal man være opmærksom på at pengene skal betales tilbage.