zz11

Har du længe overvejet, hvorvidt tiden er inde til at fokusere på dig selv og arrangere en aften uden børn? Så er det måske nu, du skal gøre det. Indimellem kan der nemlig være behov for at være uden børn, hvis hverdagen er travl, og der er meget at se til. I den anledning er det oplagt at invitere vennerne over til 3-retters menu, underholdning og tålmodige snakke. Hvis du allerede er solgt nu, kan du få yderligere tips nedfor, så du kan arrangere den perfekte aften uden børn. 

Drikkevarer-bryggeri

Sådan arranger du den perfekte aften

Uanset om det er en paraften, herreaften eller tøseaften, er der masser af gode grunde til at arrangere en perfekt aften uden børn. Her er der tid og rum til at trække stikket fra en heftig hverdag og i stedet fokusere på gode og lange snakke, lækker mad og vin. Derudover kan du planlægge den perfekte underholdning, hvor I skruer op for alt det, I normalt ikke gør noget ud af. Måske skal I ud at danse til langt ude på natten. Måske skal I i biografen. Eller måske er tiden inde til det stripshow, I længe har talt om i venneflokken. Natten er ung.

Når du skal planlægge den perfekte aften, kan det være en god idé først og fremmest at fokusere på maden. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af menuen, har du mulighed for at finde de støvede kogebøger frem igen eller bare gå i krig med planlægningen. Det kan også være, overskuddet ikke er der. Måske vil du hellere bestille mad udefra, så du slipper for at stå i køkkenet i flere timer. Uanset hvad du vælger, har du mulighed for at krydre aftenen med lidt ekstra overskud og ting, du ikke plejer at gøre i hverdagen. 

Derudover kan du invitere dine bedste venner eller veninder forbi. Nogen, du savner og vil elske at tilbringe en hel aften med – måske endda nat, hvis I vælger at tage ud og svinge hofterne. 

Alkohol-bord

Find på en sjov underholdning 

Når du endelig har samlet venneflokken igen, er der god mulighed for at supplere med en sjov underholdning, som normalt ikke er på tegnebrættet, når I ses. Efter tre-retters menu og gode snakke, er der tid til at slå mave. Og få gang i underholdningen. Uanset om I er kvinder eller mænd – måske en blanding – kan I overveje at arrangere et stripsjov. Det er noget, de fleste synes er sjovt. Særligt på det tidspunkt, hvor alle er i ekstra godt humør og har fået tilpas med vin og gode drinks. 

For at gøre oplevelsen ekstra sjov, kan I jo med fordel finde Danmarks bedste strippere i nærheden af, hvor du bor. Det kan I gøre ved at kontakte et stripbureau, hvor du kan finde et overblik over forskellige strippere. Det er både kvinder og mænd, som alle sammen har gode erfaringer inden for branchen og kan give et show, der siger spar to. Nu er dagsordenen for årets ven- eller venindeaften i hus, og dit selskab vil helt sikkert gå derfra med gode minder.