zz11

Driver du din egen blog, men har du svært ved at finde de rette emner at skrive om? Du har helt sikkert en målgruppe, du forsøger at ramme, når du opretter dine indlæg. Ofte kan det være en god idé at supplere med SEO eller affiliate-tekster, så du er sikker på at kunne tjene penge på dit indhold. Men først og fremmest bør du kende til SEO, før du giver dig i kast med at integrere den markedsføringsmetode på din blog. Bliv klogere nedenfor og kom godt fra start.

Kvinde ved computer

Det skal du vide om SEO

Når du driver din egen blog eller hjemmeside, og du har en specifik målgruppe, kan det være en god idé at overveje SEO. SEO er populær markedsføringsmetode, som flere og flere virksomheder, bloggere og iværksættere benytter sig af for at få bedre søgeresultater på Google. Det sker ganske enkelt ved, at du lærer at bruge de rigtige søgeord og links, når du opretter blogindlæg for eksempel.
Det kan være, du skriver en hel del om skønhed og wellness – for eksempel gelenegle eller akrylnegle. Nu er tiden måde inde til, at du gør mere ud af din markedsføring, så du kan få endnu flere læsere på din blog. I den forbindelse kan det være, du samarbejder med chekos. Du skal nu i gang med at skrive mere uddybende om en række forskellige skønhedsprodukter, som du gerne vil, at flere og flere kvinder ser og læser. Det er her, SEO kommer ind i billedet.
SEO handler helt grundlæggende om, at din hjemmeside bliver mere fokuseret ved hjælp af en række specifikke søgeord. Det kan for eksempel være ”gelenegle”. Når brugerne søger på netop det ord i søgefeltet, vil din side blandt andet dukke op. Google placerer nemlig hjemmesiderne i søgeresultaterne ved at scanne samtlige hjemmesider, der indeholder de ord, der bliver søgt på i søgefeltet. Når der et match, placerer den hjemmesiden ud fra kvalitet og en række andre parametre.

Arbejde
Prøv lokal SEO

Hvis du for eksempel ønsker flere lokale læsere på din blog, bør du overveje lokal SEO i Ringkøbing – hvis du altså er derfra. Bor du i Ringkøbing, kan du få mere info om seo Ringkøbing her. Det kan være, at du lige blevet enig med dig selv om at skrive om hundetransport for at fange flere læsere i lokalområdet. Når brugerne søger på ”Ringkøbing”, vil din blog være iblandt de mange søgeresultater. Her kan firmaet hjælpe dig med at opnå bedre placeringer på Google.