zz11

Vi elsker at rejse. Der er mange gode oplevelser i det at rejse. Vi har mange gode minder fra vores rejser.

Det kan være dyrt at rejse. Specielt når vi er fire personer, der skal af sted. Det er mange pladser i flyet og meget mad, der bliver spist. Men vi prøver at spare, hvor vi kan. Så der nemlig kan være råd til at rejse en gang imellem.

Flyvemaskine

Grundig forberedelse

Nogle gange kan vi spare nogle penge ved at forberede os godt. Det kan være rigtig dyrt bare at købe det første, man finder. Både når det kommer til fly, hotel, mad og seværdigheder. Nogle gange kan det betale sig at undersøge grundigt, hvad der er af muligheder.

Der kan også være lidt at spare på at forberede aktiviteterne på rejsen. Hvis vi gerne vil se nogle steder, der ligger langt væk fra hotellet, så sørger vi for at se dem samme dag, så der kun er en gangs transport. Er der et sted, der har en billigere entrépris på bestemte dage, så planlægger vi vores besøg på en af de dage. Der er ofte også nogle penge at spare ved at undersøge, om der er nogle pakkepriser eller rabatter.

Ingen forberedelse

Selvom forberedelse ofte er godt, kan det modsatte også nogle gange være det. Når vi kan finde en afbudsrejse, så kan vi godt finde på at tage på en spontan tur.

Vi har et par gange fundet de bedste afbudsrejser. Vi har sparet mange penge, men har stadig haft en god oplevelse.

Vi kan godt finde på at planlægge et tidspunkt, hvor vi prøver at finde en afbudsrejse. Er det ikke muligt, så tager vi i stedet på tur i Danmark. Men vi kan også være heldige, og så har vi sørget for ikke at have nogle planer.

Sparegris

Mobilerne

En anden ting, vi har sørget for at forberede hjemmefra, er vores mobilabonnementer. Vi har sikret os, at vi kan have vores telefoner med, uden at det kommer til at koste os en masse ekstra. Der er jo lidt forskel på, hvor man rejser hen, og der er også forskel på mobilselskaberne og abonnementerne. Vi undersøger derfor altid lige, om vi skal lave en lille ændring i vores abonnementer, så vi ikke får en ekstraregning efter vores rejse.

Mad i lufthavnen

Når vi flyver, tager vi altid noget mad med i lufthavnen. Der er ventetid, og man kan blive sulten eller lækkersulten. For at undgå at komme til at købe noget i lufthavnen, har vi altid lige pakket lidt mad hjemmefra. På hjemturen kan vi have været en tur i et supermarked, før vi tager til lufthavnen. Priserne på mad og drikke i lufthavne er nemlig ofte ret høje.