zz11

Skydedøre er langsomt blevet mere og mere populære i det danske hjem. Både i det moderne byggeri, men også i nogle af de ældre bebyggelser, hvor man har renoveret og istandsat hjemmet. Skydedøre er nemlig en optimal investering, hvis du mangler plads derhjemme.

Plads er altid noget, man mangler, så det handler om at udnytte de kvadratmeter, man har til rådighed. Det er selvfølgelig en god idé at forholde sig kritisk til de ting, man har i sit hjem, men det er dog ikke altid en lige så god metode. Hvis du derimod mangler plads derhjemme, så skulle du overveje at installere skydedøre.

Derfor burde du vælge skydedøre

Skydedøre åbner først og fremmest op for helt nye muligheder i indretningen af dit hjem. Du behøver nemlig ikke længere at tænke på, at dine døre skal kunne åbnes og lukkes igen. Du kan derfor udnytte alle krogene i dit hjem. Ved at udskifte dine gamle døre med skydedøre bringer du såmænd også mere lys ind i rummet.

Der er flere steder, hvor det giver god mening at udskifte dine almindelige døre. Ikke kun fordi det som sagt giver mere plads, men fordi det ser pænere og mere praktisk ud. Det er nemlig langt de fleste danskere, der foretrækker, at deres hjem er ordentlige og ryddelige.

Og det hjælper skydedøre med. Man kan nemlig bruge dem til at gemme alt det væk, som man ikke gider at se på. Det kunne for eksempel være tørretumbleren eller vaskemaskinen. Derudover giver de også en mulighed for at udnytte alt den plads, som man normalt ellers ikke ville have til rådighed.

Skydedøre kan også være en erstatning for dine almindelige døre, hvis du bare gerne vil være fri for diverse smækkende og knirkende lyde. De virker også som rumdelere. Eller når du bare vil have noget funktionelt, praktisk og lækkert, der bringer en lille smule kvalitet ind i din hverdag.

Skab forskellige udtryk med skydedøre

Det første man tænker på, når man hører om skydedøre, er selvfølgelig dem, der adskiller haven fra huset eller måske dem, der virker som en indgang til udestuen. Glasskydedøre giver en god mulighed for at lukke alt sollyset ind i dit hjem, og giver derudover også en lækker og moderne måde at adskille to områder.

Den mest almindelig form for skydedøre, når man snakker om indretning, er dog dem, der ligner træ eller har en ensfarvet overflade. De har et smuk og elegant udseende, der giver dit hjem et æstetisk præg. Selv skinnerne, som skydedørene kører på, hjælper på udtrykket.

Derudover findes der også skydedøre til for eksempel dit skab, hvor dørene kommer med et spejl eller måske en tavle til at tegne eller skrive på. Du kan bruge dem udenfor til skuret, carporten eller en direkte indgang til huset. På den måde får du maksimalt udbytte af pladsen, så du ikke skal tænke på beskadigelser af dine ting, der står opbevaret udenfor. Der vil også være mere plads til cyklerne eller bilen.

Skydedør

Tænk ud af boksen

Hvis du investerer i skydedøre, betyder det også, at du skal være mere praktisk omkring visse ting. Du bliver nødt til at tænke mere kreativt, når hjemmet skal indrettes. Hvis du vælger skydedøre, der kører på visuelle skinner, vil der selvfølgelig være noget installation, der optager pladsen ved siden af dørene.

Hvis du er interesseret i at få skydedøre derhjemme, men stadig har hundredvis af spørgsmål om, hvorvidt man skal måle op, spørgsmål om skinnerne, gerigter og blændkarme, eller hvis du blot mangler inspiration, så kan du altid få mere information om det på denne side.