zz11

At holde sommer derhjemme i haven, er et fænomen som er blevet mere og mere populært. Så populært, at det endda har fået sit eget navn: staycation. En sammentrækning af de engelske ord for at “blive” og “ferie”. 

Når der skal holdes sommer i haven, er det tilladt at skabe de skønneste omgivelser. Derfor følger der her 3 mesterlige idéer til hvordan du kan få den bedste staycation hjemme i din egen have. 

Smuk sommerdag

Oppustelig spa til en spa dag i solen

Drømmer du dig væk til sol, varme, skumsprøjt og spabad, kan du i det mindste få en af disse hjemme i haven med sikkerhed. Arter den danske sommer sig dog, kan du også godt regne med at få nogle soller lune dage at feriere hjemme i haven på. 

Et oppusteligt spabad kan nemlig være med til at give dig den skønneste oplevelse derhjemme. Med din egen spa hjemme i haven, kan du hurtigt få arrangeret en sjov og hyggelig spa dag. Her kan du lade dig selv forkæle, som om du var på et vaskeægte spa ophold. 

Du kan læse en oppustelig spa anmeldelse her, og blive klogere på hvilket spabad du får mest ud af at vælge. Så vil du hurtigt kunne opnå ægte feriestemning derhjemme. 

Smuk terrasse-indretning 

Et andet godt tip til at få en skøn ferie derhjemme, er at gøre noget ekstra ud af terrassen. Terrassen bliver automatisk et sted, hvor man opholder sig meget, når man er derhjemme i ferien. Derfor er det bestemt også det værd at gøre noget ekstra ud af dette uderum. 

På terrassen er der plads til alle de aktiviteter, som er med til at gøre en sommer derhjemme ekstra speciel. Her afholdes der både skønne grillaftener med vennerne, legeaftaler for børnene og afslappende eftermiddage for alle, som nye at være i solens stråler med en god bog og noget koldt at drikke. 

Hvordan kan terrassen så indrettes, så den bliver ekstra skøn til sommer? Med udgangspunkt i hvad terrassen ofte bruges til, kan du blandt andet indrette den med bløde puder og tæpper, søde lyskæder, fine planter og masser af plads til at være kreativ på. 

Familie hygge

De flotteste sommerblomster

Noget af det, som man ofte nyder rigtig meget når man er på ferie, er den smukke natur og de flotte omgivelser, der er omkring en. Det behøves man bestemt ikke at gå glip af, når man vælger at holde ferie derhjemme. Derfor er tredje og sidste gode idé i artiklen her til at få en skøn sommer i haven, at plante flotte sommerblomster, der bringer glæde til både store og små.

Flotte blomster er en fryd for øjet at se på, og hjælper til at man kommer i den helt rette feriestemning. Vælger man at plante fine, spiselige blomster, vil disse også kunne pynte noget så fint i sommerens salater. 

Ja, der er mange ting man kan gøre for at have det godt i haven om sommeren. At holde ferie derhjemme kan sagtens blive en succes, hvis blot man lader det være sådan.