zz11

Er du en af de mange, der i år er blevet tvunget til at blive hjemme med din familie i sommerferien, og vil du derfor stadig gerne gøre noget for dine børn, således de føler, at de alligevel får den gode sommer, som de kan fortælle deres venner om, når først de kommer tilbage til deres venner? 

Så er der heldigvis mange gode ting, som du kan bruge din ferie på sammen med din familie. Det handler blot om at se de mange muligheder, som der byder sig frem for at lade sig begrænse, og så handler det også om at have en smule fantasi og være klar på lidt forberedelse.

Få herunder 3 gode forslag til hvad du kan lave med din familie i sommerferien – det skal nok blive et hit!

Skattejagt

Byd op til en skattejagt

For det første er der ikke noget, der er så spændende som en god gammeldags skattejagt. Så hvad med at du arrangerer en sådan for dine børn. Det kan være i hjemmet, hvis vejret ikke er så godt, men er solen fremme, er det en fordel at rykke jagten ud i det fri. Det kan blandt andet være i en nærliggende skov eller blot i haven. Udform et skattekort og nogle poster, som du kan printe ud via din printer, og placer dem strategisk rundt omkring, så dine børn skal finde vej og til sidst ende med at stå med skatten i hænderne. Det kan for eksempel være en god pose slik. 

Er det noget, som du synes, der lyder som en god ide? Så tag et kig på Tonerland og find alt det, som du skal bruge for at sikre, at du kan printe det hele ud i en god kvalitet.

Vær aktive sammen

Dernæst kan det være, at I bør være aktive sammen. I kan for eksempel finde cyklerne frem og drage ud på de mange fine cykelstier, som der findes alle steder her i landet. I kan blandt andet tage en madkurv med og nyde en frokost i det fri. Det kan også være, at I bør ud og lufte jeres løbesko sammen, eller hvad med rulleskøjterne, løbehjulene eller skateboardet? 

Der er rigtig mange gode muligheder, også når det handler om at være aktive med en god beklædning, som du kan finde mere info om ved at kigge på holdningskorrigerende tøj

Dermed får både børn og voksne noget ud af det. Og der er intet så lækkert som at sætte sig i sofaen om aftenen med en god film, når man ved, at man virkelige har ydet og udfordret sig selv i løbet af dagen. 

Koekken-hjemmelavet

Lav noget lækker mad

Sidst men ikke mindst kan det være, at I skal orientere jer online, hvor I finder masser af inspiration til lækker mad. Det kan nemlig også være rigtig hyggeligt at mødes hele familien i køkkenet for at samarbejde om et godt måltid mad, som alle kan nyde ved bordet om aftenen. Og ofte elsker børnene at blive inddraget i sådanne ting.