zz11

Jeg havde i en lang periode problemer med min søvn. Jeg følte mig ikke udhvilet, når jeg vågnede. Jeg var helt smadret i hovedet og overkroppen. Det gik langsomt over, når jeg stod op og bevægede mig omkring, men det var træls.

Heldigvis nævnte jeg det for en bekendt, og han anbefalede mig at prøve en bideskinne. Jeg læste lidt om det og kunne bare se mig selv i beskrivelserne. Så jeg prøvede det af, og det hjalp! Nu vågner jeg uden smerter og ømhed. Jeg har måske været heldig, for det er bare den bedste bideskinne, jeg har fundet.

Glad tand illustration

Skærer du også tænder?

Mit problem var, at jeg lå og skar tænder om natten. Jeg var ikke selv klar over det, for jeg sov jo. Det er åbenbart noget, mange har tendens til at gøre. Og det gør, at man kan vågne op med hovedpine og smerter i kæberne. De arbejder jo hele natten og er spændte, så det er ikke så mærkeligt, at de bliver ømme. For mig gik smerterne også ned i ryggen.

Skærer du også tænder om natten, så kan jeg fortælle dig, at en bideskinne kan hjælpe. Man sover med den i munden. Jeg skulle lige vænne mig til følelsen, men nu mærker jeg den næsten ikke mere. Det er også noget af det, der gør den til den bedste bideskinne. Den er der bare, og den forhindrer mig i at skære tænder ubevidst hele natten.

Dine tænder bliver ødelagt

At skære tænder giver ikke bare hovedpine og lignende. Det er heller ikke godt for tænderne. De bliver slidt meget hurtigere end normalt, når man ligger og bider dem sammen hver nat.

Jeg havde ikke oplevet problemer med tænderne, men det var måske kommet senere. Jeg vil tro, at det er noget, ens tandlæge vil opdage.

Hovedpine

En nem løsning på et stort problem

Det var virkelig blevet et problem for mig, at jeg havde det sådan, når jeg vågnede. Det påvirkede hele min dag, fordi den startede dårligt. Jeg var gnaven og havde en kort lunte. Nu hvor jeg har fundet en løsning på problemet, kan jeg mærke forskellen på mit humør. Jeg gruer ikke for at gå i seng om aftenen, og jeg vågner frisk og rørig om morgenen.

Det har været en rigtig godt løsning for mig, og det har været en nem løsning. Jeg fandt heldigvis den bedste bideskinne i første forsøg. Så nu fortæller jeg det videre, så alle andre med det samme problem også kan kende til den nemme løsning.