zz11

Du har et godt liv med din kæreste eller ægtefælle, I bor sammen i et dejligt hjem og har jobs begge to, hverdagen ruller afsted. Men det er netop her, at det er vigtigt ikke at slappe af og læne sig tilbage og tænke, at resten af vejen er lagt for jer. Det er vigtigt at blive ved med at nytænke sig selv, afprøve nye ting, sådan så hverdagen ikke tager over og gør livet ensformigt og utilstrækkeligt. Her er der et par idéer til, hvordan hverdagen kan spices op med intim sjov og sexlegetøj.

Bliv ved at være intime med hinanden

En klassisk kliché er, at man i et længerevarende parforhold efterhånden bliver mindre og mindre intime med hinanden. Med årene mister man gnisten og interessen for hinandens fysiske kroppe, og soveværelset bliver til et sted, hvor man sover. Det er selvfølgelig en kliché, men man må også formode, at den bunder i noget virkeligt.

hemmeligheder

Derfor er der god grund til at arbejde for, at du og din partner ikke ender i denne situation. Et intimt nærvær er nemlig sundt og styrkende for et parforhold og for det enkelte menneske. Derfor er der god grund til at tænke på, at hverdagen ikke skal blive for ensformig. En af disse muligheder er at begynde at undersøge sexlegetøj som en mulighed.

Hold eventyrlysten ved lige

Måske virker ordet sexlegetøj lidt afskrækkende for nogen. Det er ikke noget, de fleste taler om i åbenhed, og typisk er det ikke noget, man forbinder med helt almindelige mennesker. Der er dog utroligt mange, der i privatlivet begiver sig ud i lidt mere, end den helt konservative fysiske kontakt.

At eksperimentere med forskelligt sexlegetøj i intimsfæren er sundt af mange årsager. Det kan være med til at vække lyster til live, som ellers var gået i dvale. På den måde holder man sig ung og frisk. Desuden er det en gåde måde at holde eventyrlysten ved lige. Glæden ved at opleve og prøve nye ting, og at gøre det sammen, er noget, der for alvor skaber et sundt og herligt parforhold.

Der er derfor mange gode grunde til at foreslå noget i den dur til din partner, selvom du måske har svært ved at forestille dig, at de har lyst til det. I virkeligheden er sådan en lyst noget helt naturligt og almindeligt, selvom medierne og facaderne ikke normalvis giver udtryk for det.