zz11

Lige om lidt springer studenterne ud, og så står du igen med dilemmaet. Hvordan finder man den helt rigtige gave til den kvindelige student? Gerne noget som ingen har fundet på før? Læs med her og få hjælp.

boggave

Find den helt rigtige studentergave

Måske har du aldrig skullet give en gave til en nybagt student før? Det er bestemt ikke altid lige nemt at give gaver. Særligt ikke hvis du er typen, der virkelig går op i at finde den helt perfekte gave hver gang. Nogle mennesker har det med at give den samme bog til alle studenter i familien, mens andre går op i at finde noget helt unikt og anderledes til hver enkelt. Succesen afhænger i høj grad af, hvor godt du kender hende, der skal have din gave. Er I perifere bekendte kan penge, et gavekort eller en bogklassiker være en ganske god studentergave. Er I gode venner og måske endda allerede på gave, så skal din gave være en lille smule mere personlig. For eksempel en gave, som har noget at gøre med et særligt minde, I har sammen eller en gave, som har noget med hendes interesser at gøre. Er den nybagte student din kæreste eller lignende, så må du gerne være endnu mere personlig. Køb for eksempel et smykke med hendes navn indgraveret eller giv en oplevelse for bare jer to.

Den klassiske studentergave

En studentergave kan være ret klassisk eller traditionel. Det er for eksempel en klassiker at give studinen smykker. Ikke alt for dyre smykker, men heller ikke for billigt bijouteri. Klassiske danske sølv eller guldsmykker, som passer til et ungt menneske, der står på tærsklen til livet. Det er meget klassisk at få sit første smykkesæt. Mange studenter skal efter endt eksamen videre i uddannelsessystemet og en anden traditionel gave er boggaven. Typisk en klassiker. Måske har du selv en yndlingsbog, som du mener, at alle unge mennesker bør læse? Skriv en lille hilsen i bogen, så gaven bliver mere personlig. Du kan naturligvis også give den nybagte studine penge. Hun skal sandsynligvis enten ud og rejse, på højskole eller flytte hjemmefra. Hun kan helt sikkert godt bruge penge. Gør noget ekstra sjovt ud af indpakningen. Du kan for eksempel veksle din pengegave til enkroner og putte dem i en ægte sparegris. Du ved en af den slags, der skal slås i stykker for at man kan få fat i pengene. Det er lidt sjovere end sedler i en kuvert.

Rejse

Den helt unikke gave

Du kan naturligvis også gå dine helt egne veje i jagten på den perfekte studentergave til hende. Det kræver dog, at du er i god tid med dit gaveindkøb. Lav for eksempel en helt særlig og personlig fotobog med billeder fra jeres liv sammen som venner eller kærester. Få lavet et personligt og helt unikt smykke hos en guldsmed. Du kan jo selv designe det. Få indgraveret en personlig hilsen i smykket og køb en unik smykkeæske til det. Mere personligt kan en studentergave ikke blive. Er studenten glad for at skrive kan du købe en eksklusiv læderindbundet notesbog med masser af plads til at skrive tanker og ideer i. I det hele taget bliver en gave kun mere personlig af, at du kender gavemodtageren godt og ved, hvad hun kan lide, og hvad hun interesserer sig for.