zz11

Vi kunne sikkert alle sammen godt trænge til at slappe bedre af i vores hverdag. Men det at kunne føle sig virkelig godt tilpas både i kroppen og i sindet kan være en stor udfordring. Der er jo ofte som bekendt et utal af forskellige ting og sager, der medvirker, at vi ikke føler os i balance. Nogle gange er det ens fysiske tilstand, der lider under smerter. Andre gange er det psyken. 

Det kan være, at dit arbejde er opslidende på krop eller sind. Dette er noget, som man bør være meget opmærksom på, da det i slemme tilfælde kan udløse stresssymptomer. Men hvad kan man selv gøre for at opnå mere velvære i sit liv? Hvordan kan man føle sig mere tilpas og i balance? 

Der findes heldigvis en masse anerkendte behandlingsformer, der kan hjælpe dig ud af smerter og ubehag, men også blot løsne op i din krop og få dig til at slappe mere af i hverdagen. Læs med herunder og få tre gode bud på fantastiske behandlingstyper.

Akupunktur

1. Massage – få løsnet op i diverse spændinger i kroppen og slap bedre af

Massage er et helt og aldeles fantastisk redskab. Der kan være flere forskellige grunde til, at folk bestiller en tid ved en massør. Nogle gør det målrettet mod at behandle eventuelle muskelspændinger eller myoser, som det også kaldes. Muskelspændinger i ryg eller nakke er nemlig noget, der kan være utroligt frustrerende og med til at nedsætte livskvalitet. Her kan man ved hjælp massage effektivt få løsnet op lige præcis der, hvor det gør allermest ondt. Andre tager simpelthen til massør på grund af den afslappende følelse i kroppen, en sådan behandling giver. Efter en times massage vil du med garanti forlade klinikken med mere energi og overskud, end du kom ind med. 

2. Akupunktur – genopret balancen i livsenergien

Akupunktur er en ældgammel kinesisk behandlingsteknik. Ud fra Taoismen og den kinesiske naturfilosofi siges akupunkturen at kunne være med til at genoprette energibalancerne i livsenergien Qi. Du har måske hørt om denne behandlingsform, og alle dens fantastiske virkninger. En behandling med akupunktur foregår, ved at man indsætter utroligt tynde nåle i kroppen på nøje udvalgte områder. 

Konceptet kan måske lyde lidt skræmmende for nogle mennesker – især dem, der har en frygt for nåle. Men ofte er denne fobi associeret med de kanyler, man bruger på hospitalet til injektioner og så videre. Heldigvis er akupunkturnålene meget tyndere end hospitalsnålene, og det kan derfor nærmest ikke mærkes, når de prikkes gennem huden. Akupunktur bruges ofte til behandling af hovedpine og ledsmerter, og det er generelt en meget sikker behandling, som ikke har nogen rigtige bivirkninger. 

laser

3. Laserterapi – Fjern smerter og styrk dit immunforsvar med laserstråler

Laserterapi er en behandlingstype, der måske ikke er så udbredt endnu. Konceptet med denne type behandling er, at man ved at udsætte kroppen for belysningen fra en laser kan sætte gang i alle kroppens naturlige processer. Cellerne bliver simpelthen aktiveret af at blive belyst af laseren. Det skal selvfølgelig bemærkes, at der ikke er tale om hvilken som helst slags lys. Laserlyset befinder sig i et helt andet spektrum end den type lys, vi normalt kender, og det kan derfor ikke engang ses med det blotte øje. 

Laserbehandling bruges blandt andet til genoptræning og til at fjerne smerter. Denne behandling er smertefri og uden bivirkninger. Vil du vide mere om laserterapi, så følg dette link.