zz11

Vi skal alle sammen have tøj på kroppen, og vi skal også have noget nyt tøj af og til. Når du skal udvælge det tøj, som du og resten af familien skal bruge, så giver det rigtig god mening at vælge noget, som er både bæredygtigt og lavet af nogle gode naturlige materialer. 

Desuden må det jo også gerne være pænt. Du og dine unger skal jo også gerne være velklædte. De to ting; bæredygtighed og velklædthed behøver jo på ingen måde at være modsætninger.

Bomuld

Gå målrettet efter det pæne og bæredygtige tøj 

Der findes efterhånden flere og flere producenter, der sætter bæredygtighed i højsædet. Der er også kommet en øget fokus på økologi, og når økologi og bæredygtighed går hånd i hånd, så er det noget, der batter. Det har naturligvis en gavnlig effekt på miljøet, at der bruges økologiske materialer.

Engang var økologiske varer markant dyrere end det, der ikke var økologisk. Den prisforskel har efterhånden udlignet sig, sådan at økologiske produkter nu koster næsten det samme som ikke-økologiske produkter. Det er godt både for din økonomi og for miljøet.

Hvilke økologiske tøjmærker bør jeg vælge?

Der er heldigvis flere tøjfirmaer, som producerer økologisk tøj. Vil du gerne finde den slags tøj til både dig selv og dine børn, så kan du for eksempel vælge at se på den skønne kollektion fra Joha. Joha er en af Skandinaviens største producenter af uldtøj til børn. Det har de gjort siden 1963.

Den berømte Joha uld er noget helt særligt. Den har været brugt igennem alle årene til at lave blødt og lækkert tøj af. Og det bliver den stadigvæk. Ud over den berømte uld bruges der også bomuld og bambus i fabrikationen af den helt særlige lækre kvalitet, som kendetegner deres tøj.

Joha producerer det lækreste og blødeste tøj af økologiske materialer. Tøjet er til babyer, småbørn og deres mødre.

Natur

Vælg økologi når du kan

Der er ingen gode grunde til ikke at vælge økologiske varer, når du kan. Det er også vigtigt at træffe de rigtige valg i forhold til vores børn. Det er jo dem, der skal føre den gode og rigtige udvikling videre. 

Det gælder både i forhold til fødevarer og til alle øvrige varer. Det er sådan, at den næste generation kan vokse op med de bedste forudsætninger for en fortsat positiv udvikling. Vi kan alle sammen gøre noget for at styrke denne udvikling. Og når det økologiske tøj samtidig er super lækkert, så bliver det nemmere at træffe de rigtige valg.