zz11

Bor du i et gammelt hus med dårlig isolering – måske slet ingen isolering? Så kan der være flere grunde til at vælge en hulmursisolering. En sådan isolering vil sikre dig, at varmen ikke forsvinder ud igen, idet du har tændt radiatorerne. Dog er der flere overvejelser, du bør gøre dig, inden du vælger. Netop derfor kan du nedenfor læse meget mere om de fordele og ulemper, der er ved en hulmursisolering.

 

PlantegningInden du beslutter dig


En hulmursisolering er selvsagt et større projekt, der kræver tid og penge. Dog kan isoleringen fungere som en slags investering, der sørger for, at varmen ikke går til spilde. Allerede her vil du altså i fremtiden kunne se langt billigere varmeregninger, når dit hjem er isoleret, som det skal. Derudover kommer du nok ikke udenom, at du før eller siden skal se nærmere på en isolering. Her vil vente dig mange overvejelser og ikke mindst tanker om, hvem der skal lave din isolering. Desuden bliver varmeregningerne heller ikke billigere, desto længere du venter – tværtimod. Så hvorfor ikke komme i gang med det samme?
Der er generelt flere gode fordele ved at holde på varmen i hjemmet. Med en hulmursisolering er du nemlig desuden sikker på at få et bedre indeklima, der er langt sundere at bo i. Det betyder, at du ikke længere skal døje med forskellige temperaturer i dit hjem. Derimod kan du forvente en stabil temperatur, der er langt sundere, end hvad du har været vant til hidtil.
Ulempen er selvfølgelig, at det koster en del penge at få lavet en hulmursisolering. Men som sagt kan du se det som en investering. Derudover bør du tjekke op på vigtigheden – kan det svare sig for lige netop dit hus? Det kan det i mange tilfælde, hvis huset ikke er isoleret på nuværende tidspunkt.

Computer


Har du svært ved at komme ind på en hjemmeside?


Hvis du oplever dårligt eller langsomt internet, kan det være, at du skal skifte din DNS. De fleste kender til frustrationer over dårligt internet, når en hjemmeside ikke vil indlæse. Heldigvis er der hjælp at hente. En DNS fungerer som en slags oversætter, der oversætter hjemmesiders domænenavn fra talkoder til en IP-adresse. Indimellem kan du dog blive udsat for, at det kan være ekstra svært at indlæse enkelte hjemmesider. Her kan din internetudbyder nemlig i visse tilfælde gå ind og blokere for enkelte hjemmesider. Skifter du derfor din DNS server, vil du med større sandsynlighed kunne tilgå den hjemmeside, du gerne vil ind på. Heldigvis findes der også en række gratis løsninger for dig, der gerne vil skifte din DNS server. Det kræver ikke mere end lidt undersøgelse, og så er du på rette spor. Vil du læse mere om, hvordan du skifter din DNS server, kan du læse her.