zz11

Lækre flyverdragter i høj kvalitet

Der er mange ting, man skal holde styr på, når man køber flyverdragter til sit barn. Der er vigtigt, at man får købt en flyverdragt i god kvalitet, så den holder barnet tørt og varmt, men barnet stadig har mulighed for at kunne lege frit uden at føle sig besværet af flyverdragten. Når man køber flyverdragter i god kvalitet til sit barn, er der nogle tal, der er gode at have styr på. Det første er vandtætheden. Når man har regnet på, hvor høj vandtætheden er på en flyverdragt, er det for at se på, om den kan holde barnet tørt i regnvejr. Her anbefaler man, at vandtætheden på en flyverdragt ligger på 10.000 mm, som betyder, at flyvedragten vil holde barnet tørt i slemt regnvejr i flere timer. Man kan godt gå ned på 8000 mm, men man skal bare være opmærksom på, at det kan være, at den ikke holder vandet lige så godt ude.

Det andet tal, der er vigtigt at holde styr, på er åndbarheden. Der er tre kategorier, som man kigger på:

  • Over 2000 g/m2, som er, når barnet ikke får det varmt.
  • Over 5000 g/m2, som er, når barnet er aktivt og godt kan få det varmt. Altså en god gang fangeleg eller anden form for sjov i børnehaven.
  • Over 8000 g/m2. Dette er til, når barnet er i aktivitet i flere timer og derved har brug for god åndbarhed, så det ikke overopheder og bliver dehydreret.

Man anbefaler 10.000 g/m2, men man kan godt bruge mindre. Hvis man har et barn, der leger og er i god aktivering i løbet af en dag, bør man dog ikke gå længere ned end 5000 g/m2, så materialet har god åndbarhed.

God stil til de små

Uanset om dit barn elsker blomster eller prikker, vil der være en flyverdragt, som passer til dem. Der findes et utal af lækre kvalitetsflyverdragter i lige den stil, der passer til dit barn. Du kan også som forældre selv vælge, om det skal være en flyverdragt med lynlås, velcro eller trykknapper, for det er en præference, som handler om at gøre livet lettere.

Sammen med den gode stil, er der en kvalitet, der passer til. I dag har de fleste flyverdragter slidstærkt materiale bagpå og på knæene, da der ofte er børn, som falder og slår hul. Derfor har man sørget for, at der nu er slidstærkt materiale, så flyverdragten holder i længere tid og kan holde til at blive leget i.

Køb flyverdragt til børn