zz11

Det er så skønt at fejre og blive fejret! Børn især holder af at holde deres fødselsdag, og mærke, at de er særligt i fokus, og bliver særligt forkælede. Som forældre elsker man som regel at fejre sit barn, og samtidig fejre den dag, man fødte og blev forældre. Man kan vælge at fejre en fødselsdag på alverdens forskellige måder. Men det mest almindelige er, at vi inviterer vores nærmeste til mad og hygge.

Hvis det er en ren børnefødselsdag for et yngre barn du skal holde, så foretrækker du nok at bruge det billigere porcelæn eller plastik, når du skal dække op til gæsterne. Men skal du invitere et voksent selvskab til at fejre dit barn, så er det helt perfekt at dække op med Broste Copenhagen.

Broste Copenhagen er nordisk og smukt

Når du skal dække et bord til en fødselsdag, er det vigtigt, at bordet bliver lidt finere, og lidt mere festlig og spændende, end det plejer. Når vi fejre noget eller noget, så er pynt og borddækning noget af det, som er med til at indikere, at det er en særlig dag. Det løfter stemningen, og børn især bliver begejstrede.

Vælger du at dække op med Broste Copenhagen, så får du det smukkeste fødselsdagsbord til børnefødselsdagen. Broste Copenhagen er både rustikt og yndigt, og de har de fineste detaljer. Farverne på Broste Copenhagener diskrete og naturlige, ligesom du ville finde dem i vores skønne nordiske natur.

Alle dine gæster vil komplimentere din opdækning og glædes over at kunne spise fra så smukke tallerkener og skåle, og drikke fra så smukke krus og glas. Og selv hvis dit barn og de børn, der kommer som gæster, ikke fuldt ud sætter pris på skønheden som Broste Copenhagen bringer, så er se det som en gave til dig og de andre voksne. Barnet vil stadig sætte pris på, at bordet er dækket særligt op.

Hvorfor dække fint op til en børnefødselsdag?

Måske du tænker på, hvorfor det skulle være en god ide, at dække op med Broste Copenhagen, når det er en børnefødselsdag. Her skal du huske, at selvom det er dit barns fødselsdag, og dit barn du fejrer, så skal du som forældre stadig kunne nyde et smukt bord og en lækker middag.

Men bare fordi du er blevet forældre og skal holde børnefødselsdag, så betyder det ikke at du behøver at dække op med neon farvede plastiktallerkner og papkrus. Du har ret til at forskønne din tilværelse, dit hjem og dit middagsbord. Og hvis det for dig betyder at dække bordet med Broste Copenhagen, så er det det du skal gøre.

Er du mor, så et dit barns fødselsdag jo også dagen, du fødte, og det er værd at fejre. Er du far, så er det dagen, du så din kvinde føde. Det var en stor dag, ikke kun for barnet, som blev født, men også for jer som forældre. Børnefødselsdagen har også ret til at blive en dag, hvor du som forældre fejre dit barns fødsel som et stor dag i dit eget liv.