zz11

Har du en teenager i huset, som er ved at være godt træt af sit kedelige barndomsværelse? Så er det vel på tide med en opgradering. Men hvordan skal det så foregå? Det er jo det problem med teenagere, at de kan være lidt ubeslutsomme. De ved måske ikke præcis hvad de vil have på deres værelse. Måske er det fordi de ikke selv ved, hvad deres nyeste interesser er. Eller hvilke interesser, man burde have, som en teenager. I så fald, så kan familien Hansen hjælpe dig og din teenager med at komme i gang, men nogle små fif, som alle teenagere, meget gerne vil have.

Få ordnet den seng!

Noget af det første familien Hansen fandt ud af sammen, var at den behagelige lille et-mands LEGO-seng ikke længere fungerede. Altså, det er ikke coolt at have en tema-seng, hvad end det nu kunne være, der er på sengetøjet. Ting skal se moderne og ”tjekket” ud. Så i er i ude i standard pæne farver, for det meste sort.

ven

Så skal den også være behagelig at ligge i. Og endnu mere relevant, så skal den have plads til mere end en person i den. Når man bliver teenager, bliver det meget mere almindeligt at tage hjem til hinanden og hænge ud sammen. Her er det typisk at man ligger i sengen og snakker eller andet. Hovedpointen er, at sengen bliver centrum for værelset, så det er vigtigt at den er i orden. Senere bliver det også relevant når din teenager får besøg af det andet køn. Så skal sengen også være behagelig at ligge i af andre grunde.

Gør dekorationer lækker at se på

Man vil med garanti også have noget op at hænge. Hvad end det er en plakat eller en reol, så kommer der med garanti noget op at hænge på et teenagerværelse. Så vær klar til dette og vær klar med værktøjet. Det kan forekomme rimelig impulsivt fra dit barn, så du skal sørge for at kunne hjælpe med dette hurtigt.

Hvis det så kommer til at blive plakater eller andet som kan indrammes, så sørg for at gør dette, også selvom din teenager ikke selv har tænkt på det. Det vil altid se pænere ud indrammet og når andre kommer på besøg, vil de bemærke dette. Så hjælper du dit barn, selvom de ikke ved det.

Få dyrene i fokus

Hvis familien har et dyr, så sørg for at implementere det ind i værelset. Det vil både din teenager og gæsterne synes om. Det kunne være at købe en hunderampe, så hunden nemmere kan komme op i sengen. Og bonussen ved dette køb, er at du så vil kunne bruge din hunderampe til bil hvis i nu skal på tur eller andet.