zz11

Det er vigtigt med et godt familieliv for hvis familielivet ikke spiller, så er der heller ikke så meget andet i ens liv der gør det. Derfor får du her tre hurtige tips til, hvordan du sørger for at holde et godt familieliv kørende.

yoga

Sørg for at både du og børnene er veludhvilede

Søvn. Søvn er noget af det allervigtigste for os mennesker og hvis vi ikke får nok af det, så er vi rædselsfulde at være i nærheden.

For lidt søvn kan hurtigt føre til gnavenhed og at vi bider ud efter hinanden med håre kommentarer, som vi egentlig ikke mener.

Derfor er det afsindigt vigtigt, at du sørger for at både du, partneren og børnene får jer en rigtig god og veludhvilet nattesøvn hver nat. Det kan du blandt andet gøre ved at sørge for en god aftenrutine for jer alle.

Du kan eventuelt også anskaffe din en god kugledyne, hvis du eller en anden i din familie har svært ved at falde i søvn om aftenen. Den giver en beroligende effekt for den der benytter den.

Dyrk din egen velvære

Det er vigtigt at du selv er ladet godt op og har det godt indeni. Ellers kan du ikke gå i gang med at hjælpe andre medlemmer af din familie.

Sørg derfor for at have fokus på din egen velvære i hverdagen ved for eksempel at sørge for at du får dig nogle pauser for hjernen og slapper godt af her og der.

Du kan blandt også starte på en god rutine med lidt mindfullness eller yoga om morgenen. På den måde får du en bedre balance i dit sind, som du kan tage med dig over i resten af hverdagen.

mac

Del dine erfaringer som forælder

Nogle gange har man bare brug for at finde en måde hvorpå man kan udtrykke sig selv på og dele sine erfaringer og dagligdags frustrationer. Det kan du blandt andet gøre ved at starte en blog. 

Klik her for at blive klogere på et aspekterne omkring det at blogge.

Hvis du gerne vil i gang med at blogge, så er vores bedste råd at du simpelthen kaster dig ud i det. Man lærer ofte bedre, når man faktisk er i gang med at lave det man lærer om.