zz11

Hverdagen kan let gå hen og blive stressende og ensformig. De samme opgaver skal løses igen og igen, og dagene flyder sammen i gråt. Når man har det sådan, er det vigtigt at komme ud af denne usunde rytme. En god måde at gøre dette på, er ved at komme i form. Fysisk træning er både godt for kroppen, men i høj grad også for sindet. Og så behøver det ikke engang at være endnu en kedelig pligt.

Motionsudstyr

Træn i dit eget hjem

Der findes mange smarte metoder til, hvordan du kan komme i form lidt efter lidt, uden pludselig at skulle tage et enormt spring. Et klassisk eksempel er at tage armbøjninger om morgenen. 

Starter du som så mange ud efter nytårsaften, kan du begynde med at tage én armbøjning om dagen i uge 1. I uge 2 tager du to armbøjninger, i uge 3 tre og så fremdeles. I starten virker det måske ikke som meget, men efterhånden som ugerne går, kommer du op på flere og flere armbøjninger, uden at det føles væsentligt hårdere. Når året er omme, kan du tage 52 armbøjninger.

Det er ikke raketvidenskab, men en af de mange simple taktikker, som kan være med til at skabe fremgang og motivation i din hverdag. Du behøver selvfølgelig ikke at starte i januar, men kan skabe dit eget system uafhængigt at året. Det vigtigste er at opbygge en rutine, så træningen bliver en del af hverdagen. På den måde bliver du nemlig afhængig af træningen, i stedet for at den bliver afhængig af dig.

Armbøjninger

Udstyr til træning derhjemme

Det næste naturlige skridt efter armbøjninger, mavebøjninger, løbeture og så videre, er at anskaffe sig noget udstyr. Det er selvfølgelig ikke sikkert, at der lige er plads til sådan noget i budgettet. Men på sider som https://laan-penge.nu/billige-laan/ kan du let finde et sted at låne nogle penge hurtigt, og så betale tilbage senere. Din fysiske kondition og daglige motivation er alle pengene værd, og må gerne være et vigtigt punkt i budgettet.

Der findes meget forskelligt oplagt udstyr til træning i hjemmet. Vægte, motionscykler og løbebånd er nogle af de mest populære eksempler. 

Med et løbebånd kan du lige få løbet nogle kilometer om morgenen, imens du for eksempel vågner, ser nyhederne, stresser af eller hører musik. På den måde behøver løbeturen ikke at kræve så meget, men kan ske ud fra en rutine og et program, der bliver en del af din hverdag.