zz11

Er børnene blevet gamle og for længst fløjet fra reden? Det handler om at omdefinere ens forhold til sine børn, når de er blevet gamle til at stå på egne ben. I denne artikel får du nogle gode råd om, hvordan du kan hygge dig sammen med dine børn, efter de er blevet voksne. 

Voksen datter

Voksendrikke

Der er ikke noget i vejen for at få sig en lille drinks med sine voksne børn og det kan hurtigt skabe en helt anden og mere hyggelig stemning, når der lige kommer nogle øl eller en vinflaske på bordet. 

I kan eventuelt også prøve at give jer i kast med at lave en gin martini opskrift eller lignende sammen. Det kan være meget morsomt at lave sådanne lidt finere drink sammen. Måske I endda kan holde en helt drinks aften, hvor i prøver forskellige opskrifter af?

en smagfuld drink

Snak om de dybere ting

Efterhånden som ens børn bliver ældre, mere modne og har prøvet lidt af livet, så kan man have sig nogle lidt dybere – og måske endda filosofiske – samtaler. Og det kan også være meget hyggeligt. Det kan i hvert fald være en måde hvorpå i kan komme hinanden lidt tættere ved. 

Hver ikke bange for at snakke om de helt store ting; jeres syn på gud og religion, politik og det hele. Det kan være en god måde at finde ud af hvordan ens barn egentlig tænker om verdenen som et fuldt voksent menneske.