zz11

Ønsker du at opleve andet og mere end de klassiske turistmål i Asien, så er Sri Lanka måske lige noget for dig og din familie. Skønne Sri Lanka er ensbetydende med store naturoplevelser, rigt dyreliv, antikke byer, smuk kultur og et venligt folkefærd. Sri Lanka har det meste for den nysgerrige eventyrer, som ønsker at opleve andet og mere end de i forvejen velbesøgte turistmål i Asien. Her står tiden næsten stille og Østens mystik lever stadig i bedste velgående, når man besøger landet.

Flyv fra København og hop direkte ud i store oplevelser

Et direkte fly fra København lufthavn til den ny opførte Colombo airport i Sri Lanka tager ca. 13 timer. Ruten findes blandt andet hos Quatar airways. Det er en lang flyvetyr, men det hele værd. Så snart man lander i det eksotiske land, er mulighederne uendelige. Tag på oplevelse med tog, egen motorcykel eller lej en chauffør til din rejse rundt i landet – læs mere om mulighederne for at komme rundt i Sri Lanka her. Sørg bare for at dit ophold på Sri Lanka ikke er for kort. Der er en masse at se og de mange indtryk fortjener god tid til fordøjelse, inden turen igen går hjem.

Oplev det rige dyreliv

Sri Lanka har et rigt og varieret dyreliv. På land findes påfugle, som lever vildt. Leoparden gemmer sig dybt i junglen og elefanterne bruges til arbejde i markerne. Flere fantastiske fuglearter sidder i træerne og hjælper til med at danne lydbilledet for din ferie.

Sri Lanka er en ø og rundt om øen findes fantastiske koralrev med god mulighed for at snorkle og opleve alt det smukke, som et koralrev har at byde på. Havskildpadder lægger deres æg på Sri Lankas strande og det er ikke sjældent, at man får muligheden for at få lov til at snorkle med en. En oplevelse som man aldrig glemmer. Det graciøse dyr stryger gennem vandet, først langsomt, for så pludselig at forsvinde igen i det blå.

Antikke byer og templer

På Sri Lanka er der rig mulighed for at opleve Østen fra sin oprindelige side. Antikke byer og templer fordelt over hele øen er velbevarede og nogle af dem stadig beboet. Oplev her de gamle traditioner og den enorme gæstfrihed, som befolkningen på Sri Lanka besidder. Ikke mange steder oplever man en oprigtig interesse og hjertevarm gæstfrihed som her.

Pulserende byer i paradis

Sri Lanka er et smukt paradis, som øjet og sjælen vil finde både pirrende og fascinerede. Det skal dog siges, at teknikken er kommet til Sri Lanka. Bilen er et yndet transportmiddel og som billist på Sri Lanka handler det altså om at holde tungen lige i munden. For en dansker med begrænset erfaring på alverdens store motorveje, kan selv en lille gade på Sri Lanka føles som det rene Le Mans. Det er derfor en god ide at gøre sig klart, hvad man vil opleve og hvordan man vil komme rundt på øen, inden man tager afsted på sit asiatiske eventyr. Når først man har styr på det, er Sri Lanka med garanti drømmenes destination.